Drbárna o ZOO: Vztahová vichřice v seriálu rozmetala celou řadu starých vztahů a nezůstal tam ani kámen na kameni

Drbárna o ZOO: Vztahová vichřice v seriálu rozmetala celou řadu starých vztahů a nezůstal tam ani kámen na kameni
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že tvůrci si jako novoroční předsevzetí dali totální obměnu vztahů. A šlo jim to opravdu dobře. Poté, co byl ohlášený návrat Viky bez Petra, můžeme tušit že soužití zásadového a trochu staromódního soudce a zlobivé chůvy se sklonem ke lhaní asi moc nefungovalo.

Adam a Sid

Ještě jsme se nevzpamatovali z rozpadu ústřední dvojice a už byl ohlášen odjezd Adama do Amazonie. Přitom diváci si na sblížení Sid a Adama museli dlouho počkat a už to vypadalo, že Adam snad ani neodjede.

Navíc jeho příběh plný záhad ohledně smrti rodičů nebyl úplně šťastně vymyšlený a působil zmateně. Jako všechny příběhy, když se natahují moc dlouho, diváky už dávno osud jeho rodičů přestal zajímat. To, co mohlo být dechberoucí dějovou linkou, úplně vyšumělo a dnes je každému úplně jedno, jestli Haďákovi rodiče adoptoval kmen lidožroutů, po pádu letadla zapomněli, kdo jsou, cíleně se uklidili, protože vedli dvojí život anebo jsou mrtví.

A jak to vypadá, Adam se hned tak neukáže a šeptá se o tom, že by měl být pryč dvacet epizod. Dokonce se dostala ven informace, že po návratu bude Adam úplně jiný a Sid se sice bude cítit provinile, protože na milého pokorně nečekala, ale postel už ji bude zahřívat někdo jiný. Navíc Adam byl před sblížením se Sid dost odtažitý a pokud se teď pod vlivem špatných zážitků nějak změnil, asi to úplně nebude ten pravý partner pro sotva dospělou dědičku sklářského impéria.

Filip a Sid

Na příchod zpěváka Tomáše Kluse se všichni těšili. Po několika epizodách je jasné, že očekávání bylo větší, než je realita. Zatím toho Klus moc nepředvedl, takže nám pro jistotu každou epizodu několik seriálových postav řekne, jaký je to kus.

Vypadá to, že přece jen bude Sid doma samotné smutno a po Albertovi a Adamovi tak bude mít Filipa. Mohlo by být zábavné první setkání s Adamem po návratu, jak mu Sid bude vysvětlovat, že k ní domů nemůžou, protože tam bydlí Filip a čeká na ni s večeří.

Sid a Filip, zdroj: FTV Prima

Vojta a Marek

Tak Vojtovi vztah s Kájou vyřešili tvůrci radikálně a je jisté, že se do děje nevrátí. Vojta tak tráví čas tím, že se snaží usmířit dvojčata, která ani nejsou rozhádaná a s největší pravděpodobností propadne kouzlu jedné z dívek. A jak to vypadá, tak bratři mají stejný vkus, protože Marek se také zakoukal do jednoho dvojčete. Navíc, přestože herečky nejsou úplně identické, v seriálu se všichni tváří, že jsou k nerozeznání, tak bude těžké určit, jak si kluci holky podělí. Marek kvůli předtuše, že by mohl ulovit jedno z dvojčat (ještě chudák neví, že jsou holky dvě), pustil k vodě Adélku, která by pro něj byla moc normální.

Marie a Karel

Scenáristé se neštítili vůbec ničeho, a dokonce rozeštvali i ten nejsolidnější a nejstabilnější pár seriálu. Karla dostihly hříchy z nedávné minulosti, a přestože je Marie většinou ve svém chování zdrženlivá, tentokrát už pohár trpělivosti přetekl. Teď jde o to, jestli Karlovi časem odpustí anebo Karla ze seriálu odstaví a Marie, která bude sdílet kancelář s Brázdou, nepodlehne jeho šarmu.

Karel a Marie, zdroj FTV Prima

Eliška a Robert

Tolik času tvůrci zabili opuštěnou Eliškou a přátelstvím synů s fotografem Robertem a potom jim to už přišlo moc nudné, že by se mohli dva lidé mít rádi, chodit spolu do práce a vychovávat děti. Tak hned Robertovi přivolali mrtvici, po které je úplně mimo a je po lásce. Eliška sice nic neprovedla, ale potrestaná byla.

Zdroj článku:
  • Autorský článek