Ljuba Krbová z Ulice oslaví dnes své narozeniny

Ljuba Krbová z Ulice oslaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Málokdo by Ljubě Krbové z Ulice věřil její věk. Hádali byste jí 64 let, které oslaví už 5. července? Když do nekonečného seriálu v roce 2005 nastoupila, bylo jí teprve 47. Dvoje kulatiny – 50 a 60 let tedy mohla oslavit mimo jiné i se štábem Ulice.

Anička z Ulice nikdy nestála mimo hlavní děj

Ljuba Krbová si může gratulovat. Scénáristé jsou k ní přívětiví, a proto jí nikdy nenechali stát mimo hlavní děj seriálu. V Ulici se objevuje už 17 let a pokaždé bylo na co koukat. Pokud si to diváci dobře pamatují, ne vždy měla Anička takový životní nadhled, jaký má teď. Například když začínala s Bedřichem Liškou, chtěla ho kvůli jeho odmítnutí udat za znásilnění. Ale to jen proto, že se cítila ukřivděná.

To by však pro Bedřicha, kterého za dobré chování pustili z vězení o něco dříve, znamenalo velký problém. Přes počáteční neshody se však ti dva k sobě vrátili a v Ulici tvořili klíčový pár. Pro diváky byli velmi zajímaví. Protože Anička nemohla mít děti, rozhodli se, že si adoptují Bedřichova syna Frantu. Jeho máma Zuzana v té době jela v drogách, a tak Franta skončil v dětském domově.

A protože u jednoho dítěte Anička zůstat nechtěla, rozhodli se časem pro další adopci. Volba byla jasná, když si jejich srdce získala málomluvná Emička.

Do života Aničky a Bedřicha vstoupila nevěra

Když překonali problémy s adopcí, mohli si konečně říkat šťastná rodina. Ale to jen do té doby, než se nad nimi začala vznášet nevěra, a to ze strany Bedřicha Lišky. Tomu se do cesty připletla atraktivní bývalá spolužačka Aničky Lucie, které nemohl odolat. Aničku kvůli ní dokonce na čas opustil, aby u Lucie mohl začít bydlet. První chvíle života s novou partnerkou si Bedřich užíval a Anička byla velmi ponížena.

Postupem času však zjišťoval, že servis, který měl u Aničky, mu Lucie nikdy nedopřeje a s prosíkem se vrátil k Aničce. Ta ukázala svou vstřícnou tvář a kvůli dětem, ačkoliv byla velmi zraněná, se k Bedřichovi vrátila.

Další problémy na sebe nenechaly dlouho čekat

Mohlo by se zdát, že se Bedřich na další ženy už nepodívá. Opak byl však pravdou. Anička zažila s Bedřichem další příkoří. Jednu dobu se od něho sama vzdálila. Ve snaze vyléčit své staré rány a stát se lepším člověkem se potkala s koučkou a jogínkou, která se stala její nejlepší kamarádkou.

Mělo to ale háček. Kromě toho, že učila Aničku meditovat, jí také našeptávala, aby Bedřicha a rodinu opustila a žila sama pro sebe. Anička se vzpamatovala na poslední chvíli a vrátila se k rodině. Diváci jí to však nemohli zazlívat. Aničku Bedřichova nevěra bolela. A to v té době ještě netušila, že tuhle bolest bude muset zažívat podruhé.

Bylo období, kdy chtěla Anička další přírůstek do rodiny, tudíž další adopci. Jenže to Bedřich už nechtěl, přesto si blbou shodou náhod udělal dítě se členkou jeho kapely Jindrou. To bylo posledním hřebíčkem do rakve jejich manželství. Aktuálně je Anička sama. Nedávno jí opustil také fotograf Šimon. Ale vypadá to, že je Anička natolik zkušená, že tohle už ustojí. Užívá si života a těší se na to, co jí život přinese. 

Zdroj článku:
  • autorský text