Bedřich z Ulice alias stálý nevěrník

Bedřich z Ulice alias stálý nevěrník
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice, který se na televizních obrazovkách objevuje od roku 2005, je plný zvratů. Častou dějovou linkou je nevěra. Dalo by se říct, že právě nevěra se nějakým způsobem dotýká řady postav. Přímo se týká i Bedřicha Lišky. Ten má v Ulici pověst stálého nevěrníka.

Bedřich Liška je nejhorším nevěrníkem hned po Oldovi Farském

Ačkoliv nálepku nevěrníka má spíše Olda Farský v podání herce Ondřeje Pavelky, hned v závěsu za ním se drží Bedřich Liška. Ten svými zálety zasadil do srdce Aničky spoustu ran. Anička Lišková (Ljuba Krbová) měla s nevěrníkem Béďou svatou trpělivost. I její pohár však přetekl!

Vždyť ji podvedl hned při první příležitosti, když se jim do života připletla Aniččina kamarádka a podnikatelka Lucie Wolfová (herečka Lucie Benešová). Byla velmi atraktivní, akční, podnikavá a bezdětná. Také nespoutaná a na Béďu měla zálusk. S klidným svědomím ho Aničce odloudila a nějakou dobu se s ním scházela za jejími zády. Bedřich byl z Lucie natolik poblázněný, že šel s pravdou ven a Aničce se k nevěře přiznal. Rozhodně však nechtěl zpytovat své svědomí, nýbrž šel bydlet k Lucii.

Vztah s Lucií měl náboj a Bedřich byl jako v opojení. Dokonce se Lucií chlubil svým kolegům. Ovšem také Bedřich vystřízlivěl. Lucie totiž nebyla žádná hospodyňka a teplé večeře nebo vyžehlené košile se u ní nedočkal. Docela brzo se mu zastesklo po vlídné náruči Aničky i po její starostlivé péči.

Zdroj: Lucie Benešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Z nevěry se Bedřich nepoučil

Tuto nevěru Anička Bedřichovi odpustila a mohlo by se zdát, že bude za to Bedřich sekat latinu až do konce života. Ale ne. Tentokrát se celkem omylem zamotal do vztahu s Jindrou (členkou jejich kapely). Jindru hrála Bohdana Pavlíková a Bedřicha milovala. Ten ji sice bral jen jako kamarádku, avšak v alkoholovém opojení s ní skončil v posteli. Kdyby šlo jen o toto, nejspíš by to Bedřich ututlal. Z tohoto románku však vzniklo dítě a když se to Anička dozvěděla, poslala Bedřicha k vodě. Byla to pro ni velká zrada, protože sama ještě jedno dítě vychovat chtěla a Bedřich byl proti.

Později, to už ale s Aničkou nebyli, se Bedřich dal dohromady s umělkyní Alicí (herečka Eva Hacurová). Tu paradoxně jednou podvedl právě s Aničkou, když jí šel opravit postelový rám.

Jó, stará láska nerezaví a Adrian Jastraban už ze sebe nikdy nesejme nálepku nevěrníka v Ulici

 

Zdroje: