Diskuze

Bedřich z Ulice alias stálý nevěrník

Seriál Ulice, který se na televizních obrazovkách objevuje od roku 2005, je plný zvratů. Častou dějovou linkou je nevěra. Dalo by se říct, že právě nevěra se nějakým způsobem dotýká řady postav. Přímo se týká i Bedřicha Lišky. Ten má v Ulici pověst stálého nevěrníka.
Zpět na celý článek

Seriál Ulice, který se na televizních obrazovkách objevuje od roku 2005, je plný zvratů. Častou dějovou linkou je nevěra. Dalo by se říct, že právě nevěra se nějakým způsobem dotýká řady postav. Přímo se týká i Bedřicha Lišky. Ten má v Ulici pověst stálého nevěrníka.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Výměna manželek: Pohodový pivař, který dá denně 15–20 piv a žárlivý psychopat, který manželce kontroluje telefon a polohu
01.10.2024

Výměna manželek: Pohodový pivař, který dá denně 15–20 piv a žárlivý psychopat, který manželce kontroluje telefon a polohu

Paradoxně je Lucie se svým vitálním manželem, který sice pije, ale nic nevyvádí, spokojená a manželství si nemůže vynachválit. Na druhé straně je...

Vánoční Ulice: Natáčet se začalo v říjnu, se sněhem pomohly speciální efekty a na cukroví se nešetřilo
24.12.2024

Vánoční Ulice: Natáčet se začalo v říjnu, se sněhem pomohly speciální efekty a na cukroví se nešetřilo

Nahlédněte do zákulisí natáčení speciální vánoční epizody Ulice a zjistěte, kolik cukroví se při něm spotřebovalo, kolik umělého sněhu bylo třeba...

Z Pekelné kuchyně moc jídla nevzešlo. Vulgární moderátor a zmateně pobíhající soutěžící, kteří ani netušili, kde mají nádobí
29.08.2024

Z Pekelné kuchyně moc jídla nevzešlo. Vulgární moderátor a zmateně pobíhající soutěžící, kteří ani netušili, kde mají nádobí

Další nacvičená estráda z prostředí kuchyně lákala diváky na profesionální výkony těch nejlepších z nejlepších a poutavý a spravedlivý přístup...

MIKI: „Naozajstný“ drsný film o jedné z nejtemnějších kapitol moderní historie Slovenska na Netflixu
27.11.2024

MIKI: „Naozajstný“ drsný film o jedné z nejtemnějších kapitol moderní historie Slovenska na Netflixu

Divákům, kteří sledují filmy od našich nejbližších sousedů, neuniklo, že opravdu dobrých věcí na Slovensku moc nevzniká a tak je tento film...

Ulice: Hanušková na každého něco ví. Blanka se jí znelíbí kvůli tomu, jak přišla k nové práci
05.09.2024

Ulice: Hanušková na každého něco ví. Blanka se jí znelíbí kvůli tomu, jak přišla k nové práci

Nové prostředí Komory zubních lékařů se zakrátko stane součástí Ulice a přinese nejen zajímavé zápletky a samozřejmě dramata, ale hlavně nové...

Jitku Smutnou těší, že je v Ulici pevný vztah mezi dvěma ženami. Vandino dítě by ho ale mohlo zničit
03.12.2024

Jitku Smutnou těší, že je v Ulici pevný vztah mezi dvěma ženami. Vandino dítě by ho ale mohlo zničit

Miminko je zdrojem radosti, i když jak pro koho. Marii rozhodně nepotěšilo, když se od Jolany dozvěděla, že spolu na stará kolena budou vychovávat...

Chyby v kultovním sitcomu Hospoda. Některé vás rozesmějí k pláči
08.09.2024

Chyby v kultovním sitcomu Hospoda. Některé vás rozesmějí k pláči

Legendární herci stárnou a postupně nás opouštějí, ale třeba právě v oblíbeném sitcomu si je můžeme zas a znovu připomínat a smát se spolu s nimi u...

Dnes v Ulici: Vanda rodině oznámí velkou novinu a Milošek se kvůli holce rozhádá s Vojtou
22.11.2024

Dnes v Ulici: Vanda rodině oznámí velkou novinu a Milošek se kvůli holce rozhádá s Vojtou

Přátelství Vojty a Miloška je jako na houpačce, a proto netrvá dlouho a ti dva jsou zase v sobě. Vanda je těhotná a velkou novinu oznamuje Jolaně....

Zítra v Ulici: V úterý sklidí Matěj plody za svůj průšvih. Soňa si drzého kluka vychutná
23.09.2024

Zítra v Ulici: V úterý sklidí Matěj plody za svůj průšvih. Soňa si drzého kluka vychutná

Úterek nebude pro Matěje Dvořáka radostným dnem, ani pro jeho spolužáky, pro starostlivé pedagogy nebo pro Irenu, která po sobě chce v ředitelně...

Diskutujte

Nejnovější diskutované