Lumír v Ulici bojuje se štěnicemi, Tonda se synem

Lumír v Ulici bojuje se štěnicemi, Tonda se synem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír je kvůli štěnicím nucen zavolat odborníky a vyklidit prakticky celé bistro. Jen aby se o tom nedozvěděla Vendula! Tonda začíná panikařit kvůli zákeřným útokům vlastního syna a Vanda se místo stěhování dočká pracovní cesty do Japonska.

Volejte deratizátory! Lumír má doma štěnice

Protože má Lumír v ložnici štěnice, které si zřejmě přivezl z ubytovny v Tatrách, rozhodne se přespat raději dole v kanceláři. Tam ho ráno načapá Vilma a pochopitelně začne vyzvídat, co se proboha děje. Nehledě na to, že předchozího dne nachytala Kateřinu, jak se od Lumíra plíží jen v novém županu, který mu mimochodem koupila právě Vilma. Syn mámě přizná nepříjemnou záležitost se štěnicemi a dohodnou se, že bude lepší pro jistotu pořádně uklidit i v bistru, zlikvidovat některé potraviny a tak dále. Mámuška samozřejmě pojme tuhle pohromu jako znamení, že Kateřina škodí, kudy chodí. Byla by schopná svést na ni cokoliv.

Zblázní se Tonda z předvolebního boje?

Tonda Hložánek stále válčí se synem Jirkou, jenž se poslední dobou výrazně angažuje v politice. Vlastně by asi rád kandidoval proti otci! Dokonce si připravil seznam Tondových nesplněných předvolebních slibů, aby ho poškodil. Hložánek starší už je kvůli tomu pořádně paranoidní. Když se mu Lumír zmíní, že má po celém bytě štěnice, hned ho napadne, že se jedná o zařízení k odposlechu. Zpanikaří při představě, že by je mohl mít doma taky.

Luděk pozval Vandu do Tokia a Amálce to přijde jako skvělá příležitost, Zdroj: TV Nova

Luděk pozve Vandu do Tokia

Horoskop Vandě předpověděl, že ji i Luďka čeká zásadní životní změna a nejspíš nějaký přesun z místa na místo. Na základě indicií usoudila, že ji Luděk požádá, aby se k němu přestěhovala. On jí ale překvapivě nabídne, aby ho pracovně doprovodila do Tokia. Amálce to připadá úžasné. Takhle Vanda získá skvělou příležitost poznat vzdálenou, krásnou zemi a její kulturu. Jistě, je to báječné! Přesto Vandu sžírá zklamání. Ale Luděk ji koneckonců už dříve ujistil, že by s ní rád bydlel v novém domě, až bude dostavěn. No, snad to tak opravdu bude.

Zdroj článku:
  • Autorský text