Virgin River se vrací a romantika visí ve vzduchu

Virgin River se vrací a romantika visí ve vzduchu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Loni v září Netflix oznámil, že obnovil 4. a 5. sérii televizního seriálu založeného na románech Virgin River od Robyn Carr. 4. sezóna Virgin River je tady a nebudou chybět nové postavy, které zamíchají životy oblíbených hrdinů.

Virgin River se vrací 20. července na Netflix

Nová sezóna bude i nadále sledovat vracející se postavu Melindy (Mel) Monroe (Alexandra Breckenridge), která zatím netuší, zda dítě, které nosí pod srdcem, patří zesnulému manželovi Markovi (Daniel Gillies) nebo její nově nalezené lásce Jackovi (Martin Henderson)

Celá léta toužila být matkou a její sen je o krok blíž realitě.

 Jack ji podporuje a je nadšený, otázka otcovství v něm stále hlodá. Přenese se přes tento problém?

Martin Henderson, zdroj: Netflix Media Center

Mezi další postavy ze 3. řady, od kterých se očekává, že se vrátí k dalšímu dobrodružství, patří Brie (Zibby Allen), Mike (Marco Grazzini), Preacher (Colin Lawrence), Doc (Tim Matheson), Hope (Annette O'Toole), Calvin (David Cubitt), Christopher (Chase Petriw), Paige (Lexa Doig), Lizzie (Sarah Dugdale), Ricky (Grayson Maxwell Gurnsey) a Dan (Ben Hollingsworth). 

Seriál Virgin River měl premiéru na Netflixu v roce 2019 a přivedl divákům do jejich domů zdravotní sestru Mel, když hledala nový začátek, když se přestěhovala z Los Angeles do odlehlého města v severní Kalifornii zvané Virgin River. 

Do seriálu se připojí nová postava popisovaná jako „hezký nový doktor“, který chce založit vlastní rodinu, což přinese další komplikace a pikantnosti do románku mezi Mel a Jackem. Na konci třetí sezóny jim zasnoubení nevyšlo a bude zajímavé sledovat, zda jim to vyjde tentokrát. Mezitím Preacher začíná navazovat nový vztah, ale stále žije v minulosti a doufá ve shledání s Christopherem a Paige.

Co zatím víme o nové sezóně

Úvodní scéna ukazuje Mel v nemocnici. „Jsem těhotná a nevím, kdo je otec,“ říká doktorovi, který reaguje: „Problém můžeme vyřešit pomocí neinvazivního testu otcovství.“

Ale Jack není připraven udělat tento krok. „To teď nemůžu udělat,“ řekl jí. Přiznává: „Pokud zjistíme, že Mark je otec, mohlo by to změnit, co k našemu dítěti cítím.“

Přestože Mel neví, zda její dítě patří Jackovi nebo jejímu zesnulému manželovi Markovi, do nové sezóny přichází nabitá optimismem. Prvořadé je vysněné dítě a to, aby těhotenství proběhlo hladce až do porodu. Léta vysněný okamžik přichází a ona je rozhodnutá nenechat si ho pokazit.

Mel a Jack, zdroj: Netflix Media Center

Situaci ve městě komplikuje Jackův svéhlavý vztah s jeho otcem. V upoutávce se ptá: "Když nemůžu mít vztah se svým vlastním otcem, jaký budu táta?" Obavy z těhotenství ho vedou i k pití, což způsobí roztržku mezi ním a Mel.

„Upřímně jsem si nemyslel, že dát si jeden nebo dva drinky je problém,“ říká jí, když zpochybňuje jeho chování. „Jestli ti to vadí, tak přestanu pít.“

Mel říká, že chce, aby se rozhodl sám. „Nechci, abys to udělal pro mě. Chci, abys to udělal za tebe.“

Navíc je tu příchod nového lékaře Camerona (Mark Ghanime), který chce založit vlastní rodinu a může zamíchat kartami v životě hlavních postav. 

Zdroje článku: