Pamatujete na dobu, kdy Bedřich poprvé Aničku podvedl s její bývalou spolužačkou?

Pamatujete na dobu, kdy Bedřich poprvé Aničku podvedl s její bývalou spolužačkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kolem Bedřicha Lišky se vždy motaly ženy. Ta, která ho poprvé svedla na scestí, se jmenovala Lucie a hrála ji herečka Lucie Benešová. Do života Lišků vstoupila někdy kolem roku 2010, aby je na čas oddělila.  

Lucie byla velmi atraktivní a přitažlivá, na Aničku však v mnoha směrech nedosáhla. Bedřich mohl být nakonec rád, že mohl k Aničce s prosíkem přilézt zpátky.

Netrvalo dlouho a Lucie s Bedřichem skončili v posteli

I přesto, že svého muže milujete a plně mu důvěřujete, může se vám to těžce nevyplatit. Své o tom ví Anička Lišková, která v Ulici od svého seriálového manžela zažila pořádný kopanec. Když se totiž u ní náhodou objevila její bývalá spolužačka a realitní makléřka Lucie, vůbec netušila, že právě ona bude důvodem k jejich dočasnému odloučení.

Lucie měla v Praze spoustu práce a po práci a mezi prací se často stavovala u Aničky, která jí poskytla určité zázemí, a navíc si mohly navzájem říct, co jim život přinesl. Nutno dodat, že o žádnou velkou kamarádku se nejednalo. Byla to jen spolužačka. Přesto si ty dvě měly co říct. Problém nastal, když se s Lucií v bytě často setkával i Bedřich. Kdyby se možná Lucie ze života Aničky hned vypařila, nemuselo by to skončit nevěrou. Jenže ono to nevěrou skončilo. 

Lucie Bedřicha využívala pro úpravy ve svém bytě

Lucie v Bedřichovi viděla velkého dříče a podporu, která jí osobně chyběla. Ačkoliv byla úspěšná a vedla vlastní firmu, někdo takový jako Bedřich jí zkrátka chyběl, a protože ji také přitahoval, neváhala ho svést. Co si budeme povídat, kdyby ona po něm nevystartovala, Bedřich by se nejspíš držel zpátky a Lucii si nechal pouze ve svých představách.

Jenže slovo dalo slovo a ti dva skončili v posteli. Když se Anička o nevěře dozvěděla, zlomilo jí to srdce a na chvíli to samozřejmě narušilo také její důvěru k ostatním lidem. 

Zdroj článku:
  • autorský text