Novinky v ZOO: Vojta zahlédl v zoo Tez i Izy a čeká ho překvapení. Mnohem větší šok zažije Karel Rokl

Novinky v ZOO: Vojta zahlédl v zoo Tez i Izy a čeká ho překvapení. Mnohem větší šok zažije Karel Rokl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, co Vojta zahlédl v zoo, mu nedá spát. Viděl Tez a za chvíli ji viděl opět, jenže to nemohla být ona. Na rozdíl od Fandy však hledal úplně jiný způsob, jak se s tím vypořádat, a jednoduše napochodoval k Tez domů, aby si s ní z očí do očí záhadu vyjasnil.

To, že má dvojče, mu bylo už jasné. Nedokázal však pochopit, proč to Tez tají. Hlavně před Markem, ke kterému má blízko. Jeho návštěva byla pro Tez takovým překvapením, že si ani nedokázala žádné rozumné vysvětlení vymyslet. A pravdu říct nemohla. To by ji Charlie nepochválil.

Vzala to tedy trochu přes city a možná ani tak moc nemusela lhát. Vysvětlila Vojtovi, že její sestra je jiná a nerozumí si spolu. Navíc má pocit, že díky ní ztrácí svou identitu. Vylíčila Vojtovi sestru tak, že začal být zvědavý, jak moc přehání.

Tez nenapadlo nic jiného, než zavolat Viky, která má v podobných zastíracích manévrech své zkušenosti, a při rozhovoru ji napadlo, jak to vyřešit. Vlastně se divila, že je to tak snadné. Domluví Vojtovi schůzku se sestrou, aby pochopil, jaká je to mrcha, a na chvíli si na sestru bude hrát.

Jednoduchý plán vyšel na výbornou, a Tez má tak zatím od Vojty klid. Čas ukáže, zda dodrží slovo a nechá si své odhalení pro sebe.

To Karel Rokl zažil také překvapení, ale jen tak jednoduché to mít nebude. Ozvaly se mu hříchy z mládí. V době, kdy před pár lety musel spolu s Marií řešit problémy s Vojtou, se tak trochu zapomněl s jednou kolegyní. Marie tenkrát řešila situaci uklidňujícími léky a on si našel rozptýlení s mladou kolegyní. Jenže nakonec usoudil, že je pro něj Marie hodně důležitá a nerad by o ni přišel. Proto se s milenkou rozešel. Ta se mu právě chystala říct, že je těhotná.

Karel se to dozvěděl až teď. Lenka Janoušková mu prostě jen tak zavolala, že ho musí vidět. Ani dlouho nechodila kolem horké kaše a představila mu jeho dceru. Byla donucena okolnostmi. Způsobila dopravní nehodu a čeká ji nedobrovolný pobyt ve vězení. Jde o 8 měsíců a plán byl původně jasný. Dítě pohlídá kamarádka a po Karlovi chce, aby se občas ujistil, zda je holčička v pořádku.

Karel je tak překvapený, že se se svým tajemstvím svěřuje synům a ti jsou oba toho názoru, že má o dítěti co nejdříve říct Marii. To Karel i chce, ale jeho žena je stále v jednom kole a není k tomu příležitost.

Když u něj jednou zazvoní Janoušková a přivede mu holčičku, Marie stále nic netuší. Kamarádka si hlídání rozmyslela a bývalá milenka už nestihla situaci vyřešit. Udělala proto to jediné, co v daný okamžik udělat mohla, a péčí pověřila jejího otce.

Jak asi na nového člena domácnosti bude Marie reagovat?

Zdroje článku: