Survivor Česko & Slovensko 2023: Konec spekulacím, první čtveřice účastníků je oficiálně potvrzena

Survivor Česko & Slovensko 2023: Konec spekulacím, první čtveřice účastníků je oficiálně potvrzena
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně si TV Nova přestala hrát na tajnůstkáře a pustila do světa první ochutnávku soutěžících, kteří podstoupí největší výzvu svého života, o hladu, v izolaci a bez civilizačních výdobytků. A my budeme u toho vždy ve středu a ve čtvrtek večer.

Soutěžící si budou muset poradit nejen se svými soupeři, ale i s džunglí, nedostatkem potravy, náročnými fyzickými úkoly, a nakonec i sami se sebou, což může být pro někoho boj nejtěžší. Soutěž je zapeklitá hlavně v tom, že události přichází nečekaně a situace se může změnit z minuty na minutu.

Na nové výzvy a nečekané zvraty jsou připraveni i VIP soutěžící

Po dlouhých spekulacích je to tady! Vašek Matějovský (na titulní fotografii) do toho opravdu jde a mnoho fanoušků této hladové show má už jasno, komu budou fandit. Vašek tak bude nejen pastvou pro oči, ale snad ho neopustí ani jeho humor.

O množství příznivců se nemusí obávat. Na své popularitě už pracuje pár let a začalo to už rolí Mikuláše Seidla ze seriálu Ulice. Ranní ptáčata potom mohou den odstartovat s jeho show ve Fajn Rádiu.

Vašek má 26 let, rád lyžuje, hraje florbal a tenis. A s vtipem sobě vlastním uvedl:

Nechci dělat machra, že se ničeho nebojím, ale nevím, co čekat. Třeba spát venku se nebojím. Čůrat před kamerou také zvládnu.

Petr Švancara, zdroj: TV Nova

I další návštěvník ostrova má určitě sportovního ducha, ale Petr Švancara už má 45 let a nepohodlí bude vnímat určitě hodně silně. Petr bude mít určitě celou řadu příznivců z Brna a okolí, protože část kariéry fotbalového útočníka strávil v barvách Zbrojovky Brno. V nejvyšší fotbalové soutěži odehrál 309 zápasů a střelil 59 gólů. A čeho že se bojí, kromě pavouků?

 Určitě mi nebude dobře vedle negativních lidí. A nejspíš mě bude trápit hmyz, který nemám moc rád. Pavouci, komáři, nevím, co tam na nás všechno čeká. Nejvíc mi bude chybět rodina, protože jsem trojnásobný otec. Ale to asi nemá smysl zmiňovat. S odloučením od těch nejbližších se budeme muset vypořádat všichni. Vesměs mám víc věcí, které mě na té zkušenosti zajímají. V minulosti jsem podobnou výzvu odmítl, a pak mě to mrzelo. Takže mám pocit, že druhou šancí mi pánbíček dává najevo, že bych si něco takového měl vyzkoušet,

svěřil se zasloužilý otec.

Filip Jínoš, zdroj: TV Nova

Další z účastníků má výhodu, že v Čechách není známý a má šanci si svůj obraz vybudovat od nuly. Filip Jánoš má 26 let a na Slovensku je jako youtuber známý pod přezdívkami FiFqo nebo Fifo.

Loni se přihlásil na Slovensku do reality show Farma a následně se stal i jejím vítězem. Filip připustil, že se nejvíce obává ztráty komfortu.

 Hodně se těším, ale čím více se to blíží, tím se víc bojím. Hladu se třeba ani moc nebojím, ale zjistil jsem, že tam nebude záchod nebo si nebudu mít kde umýt zuby,

uvedl podivně vyhlížející mladík

Hana Gelnarová, zdroj: TV Nova

A první odvážnou amazonkou je Hana Gelnarová, která je na sociálních sítích jako ryby ve vodě. Výzvu přijala především proto, že chce poznat nové lidi.

 Ráda se seznámím s novými lidmi, u kterých je motivace pro přihlášení do této soutěže stejná, že jsou podobní „blázni“, jako jsem já. A taky si ráda zkusím, co všechno je mé tělo schopné vydržet. Jak dlouho zvládnu být o hladu, na slunci, při fyzické zátěži, bych si tady totiž nikdy nevyzkoušela, tady když mám hlad, tak se zkrátka najím,

prozradila svou motivaci pro dobrodružství.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský článek