Ve čtvrteční Ulici bude mezi Martinou a Jirkou nejspíš konec a Vendula nechce s Pavlem nic riskovat

Ve čtvrteční Ulici bude mezi Martinou a Jirkou nejspíš konec a Vendula nechce s Pavlem nic riskovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pikantní fotky způsobí trápení hned na několika frontách. U Jirky a Martiny se schyluje k rozchodu, Vendula se obává Pavlovy reakce a Mário se zlobí na Áju proto, že vlastně na snímcích ani není. Děvčata to s těmi svými chlapy zkrátka nemají vůbec jednoduché, platí to ale i obráceně.

Jirka už Martině nevěří. Vypadá to na rozchod

Vilma si vyčítá, že objevila na Facebooku Martininy fotky ze silvestrovského večírku a tím ji uvrhla do problémů. Jirka s ní od té chvíle odmítá mluvit, na zprávy odpovídá jen stručně a vyhýbavě, a tak se mladá kuchařka ocitne v depresi, kterou by ráda vyřešila panákem. Od popíjení ji ale máma tentokrát odradí s tím, že to byl právě alkohol, co ji dostalo do maléru.

Kateřina očekává, že Lumír na radnici zjistí, v jakém rozpoložení se starosta nachází a jak se situace vyvíjí. Svědomitého pana Nykla ovšem ani nenapadlo, aby se v práci zabýval něčím jiným než svými povinnostmi. Naštěstí se Jirka ozve Martině i bez jeho pomoci a sejde se s ní v garsonce.

Martina doufá, že se zase urychleně udobří, ale naopak se to mezi nimi zhorší. Jirka totiž nevěří, že jeho milá mu během bujarých silvestrovských oslav zachovala věrnost. Snad by se dokázala vymluvit, kdyby ovšem nepřiznala, že si z onoho večera prakticky nic nepamatuje. Jak pak může s jistotou prohlašovat, že s nikým nespala a ničeho nepřístojného se nedopustila? Opila se tak, že netušila, co dělá. Přesto si slečinka trvá na tom, že by nikdy s nikým neulítla, protože se dobře zná. V reakci na to Jirka prohlásí, že on ji asi nezná vůbec.

Když mu Martina vyčte, že se chová jako pitomec, raději odejde, a tak to vypadá, že místo usmiřování tady máme rozchod.

Do problémů se dnes dostanou také Ája s Vendulou.
Do problémů se dostanou také Ája s Vendulou. | Zdroj: TV Nova

Pravda, nebyl to zrovna dlouhý vztah. Martina a Jirka spolu chodili sotva dva týdny, ale ona by rozhodně nechtěla, aby to takhle skončilo. Bohužel je zároveň hrdá a odmítne se obhajovat za něco, co neudělala. Proč jen jsou ti chlapi tak zabednění? Kateřina klade dceři na srdce, aby teď hlavně na Jirku netlačila a dala mu čas se uklidnit. Jsou věci, které zkrátka nelze uspěchat, ale určitě se to spraví. Přece se vážně nerozejdou, že ne?

O fotkách se dozví Mário a nakonec i Pavel

Fotky z divoké párty vrhají stín také na Vendulu, ačkoli ona na nich nevyváděla nic ostudného. Pavlovi bude jistě stačit vědomí, že je na nich zachycená, aby se naštval. Mário se koneckonců obuje do Áji jenom proto, že ona na fotkách vůbec není. Snímky dokládají, co kdo vyváděl, ale pokud na nich osoba chybí, mohla někde nerušeně provozovat něco ještě mnohem horšího, pravda? Tímhle nešťastným způsobem Mário uvažuje, dokud ho ponížená Ája neujistí, že večer usnula už v devět hodin a trapně přišla o celý večírek. Padla za vlast dokonce dřív než on, což ho částečně pobaví a částečně i dojme, takže se jí omluví.

Vendule ale tahle kamarádčina zkušenost stačí k tomu, aby se rozhodla držet Pavla od fotek co nejdál a zatajit mu ztrátu snubního prstenu. Nebyl by to ale Mário, aby se před Pavlem hloupě neprořekl, a tak se nabručený řezník o fotkách stejně dozví. Jak zareaguje?

Zdroj článku:
  • Autorský text