Pumrovic holky si v Ulici parádně zařádí

Pumrovic holky si v Ulici parádně zařádí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aby se mohla Milena zaháčkovat u svého bývalého manžela a mít tak šanci alespoň na část jmění, které mu spadne do klína po prodeji domu, vyžene Gábinu ven a požádá ji, ať přijde až na zavolanou. Gábina je tak hodná a poslušná dcera, že stráví jinde dokonce celou noc. U koho to v 4188. dílu bude?

Gábina znovu přijela do Ulice, aby pokračovala v hledání prostorů pro rozšíření jejího podnikání a rozjetí nového projektu. I když se snaží hledat jinde, aby nemusela dát Ivě Klímové výpověď z nájmu masérny, zatím není úspěšná. A prostor masérny je pro ni jediným a z pohledu podnikatelky ideálním řešením, což si Gábina plně uvědomuje. V okamžiku, kdy to však vysloví před Jitkou nebo Veronikou, snese se na ni vlna citových argumentů, proč to nemůže udělat. Měla by k nim Gábina přihlédnout nebo myslet ekonomicky a zajímat se o svoje blaho a blaho svého podniku? Navíc je Gábina vystavena velkému tlaku a kvůli tomu trpí bolestmi břicha, takže by jí tohle východisko mohlo alespoň trochu ulevit. 

 

To Gábiny matka, Milena Pumrová, má jiné starosti. Horem dolem přemlouvá bývalého manžela Radka Mastného, aby neprodával dům, který má hodnotu hezkého počtu milionů. Pumrová se proto snaží dostat se Mastnému zpět do přízně, aby si, ať už na majetek nebo na miliony, mohla také sáhnout. Gábině, které se nelíbí matky počínání, se snaží vysvětlit, že tu jde i o její dědictví a že by ji měla naopak podpořit.

Gábina tráví čas v Coolně, protože doma její máma svádí jejího otce, ale protože má stejně spoustu práce s novým projektem, nevadí jí to. Pobyt v Coolně se pro Gábinu stane dokonce velmi příjemným, když si k jejímu stolu přisedne major Jiří Herman. Dají se do řeči a pro samý kouzelný tok rozhovoru Gábina na práci už ani nesáhne. Jasným ANO odpoví Hermanovi na otázku, zda se chce přesunout k němu domů. A ráno se s polibkem oba loučí u auta. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text