Jak to nakonec dopadne mezi Ingrid a Lumírem?

Jak to nakonec dopadne mezi Ingrid a Lumírem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Smrt Světlany Nyklové v Ulici byla nečekaná, otřáslo to diváky i postavami ze seriálu. Nejvíce se to však podepsalo na Lumírovi, který se od té doby utápí v alkoholu a seká jeden malér za druhým. Zachrání ho před tím vztah s Ingrid?

Vztah s Ingrid by Světlana schvalovala

Že Lumír NyklUlice (herec Václav Svoboda) potřebuje ženskou ruku, o tom není pochyb. Sice vedle sebe má starostlivou mámu a dceru Vendulu, on by však potřeboval nový smysl života. Jednu dobu se sice zdálo, že by vztah s Ingrid mohl vyjít, vždyť Ingrid je dlouhodobá rodinná přítelkyně a byla nejlepší přítelkyní jeho ženy Světlany.

Hodně mu pomáhá s Lexíkem a vůbec je mu velmi sympatická. Jenže ti dva spolu vztah už zkusili a nevyšlo to. I přesto, že by jim Světlana vztah se vším všudy schválila, neklapalo to. Cítili se divně, a tak se dohodli, že budou pokračovat v přátelském duchu. To se více než osvědčilo. Ingrid je vždy připravená Lumírovi pomoct. Dokonce pro něho a Hložánka přijela do Karlových Varů, když se tam mimoděk ocitli po alkoholovém mejdanu. Ingrid (Jana Sováková) by možná o Lumíra zájem měla. Dobře však ví, že jestli mezi nimi něco bude, bude to nejdřív tehdy, když se dá Lumír sám od sebe zase dohromady.

Václav Svoboda, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jaké jsou případné další adeptky na vztah s Lumírem?

Jednu dobu to vypadalo, že se Lumír dá dohromady s Dianou Rytířovou (herečka Barbora Seidlová), ovšem ta o vztah s ním neměla zájem. Potom je tady podnikatelka Kateřina Dubovská (Martina Randová). S tou měl Lumír na začátku jejího působení v Ulici rozepře, časem se však všechny hrany obrousily a ti dva spolu vychází ve vší slušnosti.

Ne jeden divák hádá, že právě ona by mohla být spřízněnou duší pro Lumíra.

 

Zdroje: