V Ulici se s tím ženy nemažou: Lumír dostane slušně naloženo, Dušková jde po Magdě a Vanda začne vábit Evžena

V Ulici se s tím ženy nemažou: Lumír dostane slušně naloženo, Dušková jde po Magdě a Vanda začne vábit Evžena
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Holky z Karlových Varů se svého idola přece jen dočkají. Do bistra k Vendule vstoupí v 4194. dílu Václav Noid Bárta a divošky si přijdou na své. Velkou náhodou se tak Lumír zbaví přítěže v podobě těchto bláznivých žen. Nezbaví se tím ale tíže výčitek jeho mámy a dcery, které na něj vzápětí padnou.

Lumír jde zpytovat svědomí do hospody. Tedy, jde tam trucovat. Své chyby si totiž nechce připustit a cítí se spíše dotčený a uražený pro to, co mu Vilma s Vendulou řekly. Ingrid se naštěstí jako jediné podaří Lumírovi otevřít oči. 

Žofka nepřišla do školy, tentokrát bez omluvy její matky. Magda se však zdráhá jí volat, protože se bojí, co by z toho Dušková mohla zase udělat. To však Magda netuší, že Dušková už si na ni něco vymyslela. Brzy se to však bohužel dozví. Dušková přepadne učitelku Magdu Procházkovou přímo v jejím kabinetu. Opravdu ji přepadne doslova, protože na ni rovnou spustí, že jí přijde absolutně nevhodné a krajně neprofesionální křičet na studentku, její dceru, na chodbě. Proto taky Žofka nedorazila do školy, protože je z jejího útoku ve stresu a bojí se chování jejích spolužáků, kteří na ní od té doby nasazují.

Všichni Vandu obdivují za to, jak je statečná a šikovná, jak se se svým osudem dokáže poprat. Že má vlastní byt, že si našla práci, Evžen s Blankou se dělají mnohem horší, než je ona. A přitom jí každý všechno dodává až pod nos. Jolana za ní zaplatí dluh, Jolana jí najde práci, Peškovi ji vtáhnou do rodiny a pronajmou byt za pakatel, Blanka za ni řeší Vandou vytopené sklepy. Tak pokud umí takhle řešit její problémy, tak to Vanda zase tak moc složité nemá. A tak poprosí o pomoc i Evžena. Za pomoc se mu bude chtít odvděčit svou náklonností.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text