Kdo se vrátí do Ulice a proč rychle znovu zmizí?

Kdo se vrátí do Ulice a proč rychle znovu zmizí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Takových, co opustili Ulici a poté se znovu, ať už na kratší nebo delší dobu vrátili, bylo několik. K odchodu se většinou rozhodli sami z osobních důvodů, ať už to byla únava, zajímavé pracovní nabídky, ztráta motivace, nebo je donutily krásné životní okolnosti, a to příchod miminka.

 Z tohoto důvodu se také před časem diváci museli rozloučit s postavou Báry Klímové, která se však teď vrací.

Báru Klímovou si vzala do parády herečka Eliška Hanušová, skutečná dcera starosty Hložánka a seriálová přítelkyně Franty, se kterým mají vážnou známost, a tak jejich vztah zatím vydržel i na dálku, když Bára odjela na stáž do zahraničí. Na Vánoce se však vrací, a tak pozorně sledujte vánoční díl Ulice vysílaný 24.12. v 17:00, abyste ji nepropásli ve velmi krátkém prvním záběru po jejím návratu. Může být i jejím posledním, tak si nenechte ujít tuto dojemnou chvíli. Zdrží se Bára už napořád, nebo se skončením Vánoc prchne Frantovi opět za hranice? Prozatím vítězí ta druhá varianta, protože se Eliška Hanušová vrací ke svým mateřským radostem. 

 

Eliška Hanušová není jedinou herečkou, která Ulici opustila a zase se do ní vrátila. Ze stejného důvodu tenkrát po předchozí domluvě opouštěla Ulici Tereza Bebarová, představitelka oblíbené Světlany. Ta přijíždí zpět do Ulice ze zahraničí, kde už nechtěla z několika důvodů zůstávat. Světlana nebyla svázaná jen s Ulicí, nezapomněla ani na Lumíra, ke kterému se později vrátila a tvořili ukázkový láskyplný pár. Se Světlaninou nenadálou smrtí však postava Terezy Bebarové znovu vyhasla.

Dala však příležitost vrátit se jiné, rovněž tradiční postavě Ulice, a to Ingrid v podání Jany Sovákové. Ta přijela na pohřeb Světlany a podpořit Lumíra, i když to ani pro ni nebyly lehké časy. Ingrid zůstává doposud a všichni jistě netrpělivě čekáte, až bude její ruka v Lumírově rukávu. Jestli a než k tomu dojde, na to si však budete muset počkat. 

 

Zdroj: