Bára Mudrová z Ulice si útočné komentáře nepřipouští a těší se na svatbu. Chce ji mít malou a hezkou

Bára Mudrová z Ulice si útočné komentáře nepřipouští a těší se na svatbu. Chce ji mít malou a hezkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z dovolené na Bali si herečka Barbora Mudrová přivezla zásnubní prstýnek a neurvalé komentáře ke své vyhublé postavě. Kritiku si k srdci nebere, ale chce podpořit ty, kterým opravdu ubližuje. Už teď ví, že svatbu by chtěla skromnější. Na místě a šatech nezáleží. Jde jen o to, aby tam byli její nejbližší.

Dovolená s ročním dítětem – radost i starost

Bára Mudrová se nedávno s partnerem a takřka ročním synkem vrátila z dovolené na Bali, kde strávili čtyři týdny. Na tak dlouhé dobrodružství chtěli jet už od doby, co se s přítelem Martinem potkali, prozradila herečka známá ze seriálu Ulice rozhovoru pro nova.cz.

Bára Mudrová v Ulici hraje Áju.
Bára Mudrová v Ulici hraje Áju. | Zdroj: TV Nova

V té době však řádil covid a Bali se stalo nedostupným. Hledali proto jiné varianty, ale pokaždé do toho něco přišlo – jednou spousta práce, podruhé zase Bářino těhotenství. Letenky a termíny řešila rozrůstající se rodinka skoro tři čtvrtě roku dopředu, a teprve teď to konečně vyšlo. Novopečená maminka měla samozřejmě trochu obavy z toho, jak bude dovolená vypadat s přibližně ročním dítětem, ale riskli to a nakonec i zvládli. Hodně cestovali a po získaných zkušenostech si Bára Mudrová říká, že příště možná budou postupovat jinak. Pojedou na jedno místo, odkud budou vyrážet na výlety.

Nebyli bychom tolik v pohybu, protože s tou bagáží a s dítětem je to vždycky minimálně půl dne – někdy i celý den – ztracený jenom tím přesunem. Navíc to vyjde mnohem dráž než mít jedno místo pronajaté třeba na měsíc.

Kritiku hází za hlavu, ale pro někoho to tak snadné není

Během dovolené sdílela herečka hodně fotografií z cest na sociálních sítích, mj. v plavkách. Právě kvůli tomu se vůbec poprvé setkala s body shamingem. „Já opravdu nejsem člověk, který by tohle bral vážně. Ale spíš mi přišlo, že jsou lidé, kteří si to vzít osobně můžou… Vždycky jsem postavou byla průměrná, ani moc při těle, ani moc hubená, takže mě vlastně nikdy nikdo moc nekritizoval. Zarazilo mě, jak to člověka v jednu chvíli zasáhne, vzápětí jsem to hodila za hlavu. Ale může to zasáhnout někoho, kdo se s tím setkává dennodenně. Pro mě Instagram je hodně o sdílení, inspiraci, podpoře. Takže jsem si říkala, proč tohle téma neotevřít, když se mě teď cíleně týká.“

Bára Mudrová dodala, že se svým tělem byla vždy spokojená. Největším zázrakem a životním výkonem pro ni bylo, že zvládla otěhotnět, odnosit a porodit zdravého kluka. Poté hrozně rychle shodila. Nošení miminka, nedostatek spánku, to vše se pochopitelně projeví na váze.

Zásnuby proběhly obyčejně, ale hezky

Bali však pro herečku nebylo jen místem rodinných radostí a zdrojem nepříjemných komentářů, ale také romantickým dějištěm zásnub. „Nejsem typ, který by potřeboval papír nebo prstýnek. Tohle pro mě není zas tak důležité. Takže mě překvapilo, že najednou se tam Martin s tím prstýnkem objevil, úplně obyčejně, vlastně na takové vyhlídce, hrozně hezkém místě.“

Čerství snoubenci se následně shodli na tom, že by ocenili, kdyby je svatba stála co nejméně organizování i peněz. Nepotřebují honosné šaty ani luxusní místo, hlavně tam chtějí mít své blízké. Teď to ještě Bára Mudrová moc plánovat nechce, reálně si svatbu dokáže představit až tak za rok.

Zdroj článku: