Ulice: Silvestrovský mejdan jako znamení, že Jirka to s divokou Martinou nebude mít snadné ani v roce 2024

Ulice: Silvestrovský mejdan jako znamení, že Jirka to s divokou Martinou nebude mít snadné ani v roce 2024
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě před Vánocemi předložila Martina svým kamarádkám návrh na silvestrovskou dámskou jízdu. Na základě průběhu jejich předchozích večírků můžeme snadno vytušit, jak divoce se asi bude vyvíjet tento. Nabízí se také otázka, jestli má Jirka vůbec na to, aby vášnivé Martině dlouhodobě stačil.

Silvestr s nečekanými důsledky

Jirka Hložánek (Ondřej Havel) a Martina Dubovská (Natálie Holíková) si k sobě hledali cestu neuvěřitelně dlouho a bylo až bolestné to sledovat. Teď, když je konečně ruka v rukávě, by fanoušky nepochybně mrzelo, kdyby jim to spolu nevyšlo. Už jejich první postelové hrátky naznačily, že vše nebude tak sluncem zalité, jak se mohlo zdát. Martina prahla po uragánu vášně, který také nakonec dostala. Otázkou ale je, jak dlouho starosta vydrží držet krok s divokou kuchařkou, která evidentně nemá zábrany. O tom se diváci přesvědčí jistě už v nových lednových dílech.

Martině a Jirkovi to přeje i Vilma.
Martině a Jirkovi to přeje i Vilma. | Zdroj: TV Nova

Těsně před začátkem vánoční pauzy ve vysílání totiž Martina prohlásila, že by si s Ájou (Barbora Mudrová) a Vendulou (Anežka Rusevová) ráda užila silvestrovskou dámskou jízdu. Chlapi dostanou na starost děti, sami si své pánské dobrodružství odbyli už během letních prázdnin na chatě v lesích, a tak je jenom spravedlivé, aby teď přišla na řadu děvčata. Po tom, jak ale dopadly jejich předchozí večírky, nemusíme být věštci, abychom odhadli, co bude následovat.

Martina, Ája a Vendula společně vyrazí na hory, kde se s loňským rokem rozloučí ve velkém stylu. Vítání nového roku a vzrušujících příležitostí si užijí se sklenkami plnými alkoholu a jistě i ve společnosti dalších sympatických lidí. Všichni tušíme, jak takové nezřízené popíjení, uvolněná atmosféra a bujaré oslavy mohou končit. Hodně drsným ránem s bolavou a vymetenou hlavou, jíž se jen občas povede zachytit nějaký ten mlhavý útržek z předchozího večera. Bude to i případ našich tří děvčat? Pokud ano, k jakým mnohem závažnějším následkům to povede? Protože, přiznejme si, opilý a rozjařený člověk snadno ztrácí zábrany. Dopustí se snad Martina, Ája nebo Vendula něčeho opravdu špatného, čeho by později hořce litovaly?

A teď si představte, že by se zprávy o takové oslavě donesly až domů do Prahy, k uším Pavlíka (Jan Řezníček), Mária (Jiří Kniha) a Jirky. Jak by reagovali při zjištění, že se jejich drahé polovičky bavily na párty s cizími muži? Mohlo by to snad být znamení pro pana starostu, že vztah s odvázanou kuchařkou je příliš velké sousto?

Cesta bude jistě nadále trnitá

Ale i kdyby dopady takového večírku nebyly nakonec nijak výrazné, Jirkovi a Martině se může postavit do cesty celá řada dalších překážek. On je koneckonců zaneprázdněným starostou a nemůže své povinnosti věčně přehazovat na Lumíra (Václav Svoboda), jemuž mladíkova mizerná pracovní morálka začíná lézt krkem. Co když si na sebe Jirka a Martina v novém roce už ani nenajdou dostatek času? Co když je tento vztah odsouzen k zániku stejně jako Jirkovy předchozí vztahy? Tonda Hložánek (Miroslav Hanuš), který dlouho čekal na to, až syn ukončí celibát a najde si přítelkyni, by něco takového zřejmě nepřežil.

Zdroj článku:
  • Autorský text