Žebříček návštěvnosti vede Tenet, Šarlatán mu šlape na paty

Žebříček návštěvnosti vede Tenet, Šarlatán mu šlape na paty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sotva se nasadily do kin filmové novinky odložené kvůli koronaviru, bedlivě se čekalo, jak si povedou v ne úplně přeplněných kinosálech. V top 5 za tento víkend se umístily hned dva české filmy.

Tenet na špičce

Dalo se to očekávat. Akční snímek Christophera Nolana zobrazující svět mezinárodní špionáže si našel nejvíce diváků v českých kinech. Od svého uvedení v první polovině srpna se tento kousek vzniklý ve Velké Británii těší výborné návštěvnosti. U nás jej vidělo na 41 tisíc diváků, což je vzhledem ke stále se měnícím opatřením dost slušné!

Šarlatán v těsném závěsu

Pro mnohé český film roku. Drama s životopisnými prvky vyprávějící životní příběh člověka se zvláštním nadáním od boha, si za uplynulý víkend našlo v programu kin na 37 tisíc českých diváků. Skvělý výsledek na snímek z českého prostředí.

Komedie Štěstí je krásná věc bere bronz

Romantická komedie zobrazující osudy hlavních hrdinů, kterým se převrátí výhrou v loterii život naruby, měla premiéru teprve před několika málo dny. A jak je vidět, lidé jsou zvědaví na nový snímek s Petrou Hřebíčkovou v hlavní roli. Do kina se přišlo dobře pobavit 18 tisíc diváků.

Bramboroví Křupaví mazlíčci

Koprodukční španělsko-americký animák měl premiéru 27. srpna a poslední prázdninový víkend jej vyhledalo necelých 13 tisíc diváků. Ti všichni se dobře pobavili u rodinného filmu, který vypráví příběh jedné rodiny, co musí s pomocí kouzelné krabice s křupavými sušenkami ve tvaru zvířátek zachránit rodinný cirkus.

Top pětku uzavírají Noví mutanti

Vědeckofantastický akční horor v režii Joshe Boonea je přístupný od 12 let a za první víkend od uvedení jej v našich kinech navštívilo necelých 11 tisíc diváků. Příběh čtyř mladých mutantů, které drží v odlehlé nemocnici, aby je mohli pozorovat psychiatři, se vyvine v boj o život.

Na co si zajdete do kina vy?