Středeční Ulice: Žofka si zoufá a Vítek nechápe, proč jim Dušek tolik cpe své kačky

Středeční Ulice: Žofka si zoufá a Vítek nechápe, proč jim Dušek tolik cpe své kačky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4468. díle se opět ukáže, že svět je pro život drsným místem. Myslí si to především Žofka, která se zakoukala do svého nového spolužáka Marka Dvořáka. Jak se ale ukazuje, ten má oči jen pro Svatku. Dušek je dobrota sama. Chce si u Vítka objednat rekonstrukci svého bytu. Ten ale nechápe, proč je k nim takhle milý.

Žofka má na přední straně stehen řezné rány

Žofka i nadále uniká před svou urputnou mámou, která si myslí, že je dobře trávit všechen svůj volný čas se svou dcerou. Žofka už začala smysl svého studentského života spatřovat v novém spolužákovi Markovi Dvořákovi, jenomže pak ale přišla studená sprcha. Jak se v Coolně dozvěděla, Marek kouká spíše po Svatce. Co ta holka má, že jí kluci takhle padají k nohám? Vždyť podobně přebrala kluka i Anežce! Nemůže za to, vždyť Žofka jí ani ještě neřekla, že se jí Marek líbí. I tak to ale vypadá na konec přátelství.

Jak se ukazuje, Žofka je na své trápení úplně sama. Poslední její šancí je Michal. Ani pro něho už však Žofka není prioritou, a tak ho musí s velkou námahou přesvědčit, aby ho mohla o víkendu doučovat. Nechce totiž se svou mámou péct koláč. A Dušková? To je případ sám o sobě! Je nejistá, nervózní a nikdy nezapomene Žofce připomenout to, jak je neschopná.

Je snad za DUškovou snahou
Vypadá to, že se mezi Duškem a Vítkem schyluje k rozbrojům. | Zdroj: TV Nova

Dušek chodí k Ivě na masáže čím dál častěji

Kdyby Dušková tušila, jak často chodí její téměř bývalý manžel na masáže k Ivě, už by nejspíš Žofku k Michalovi přes práh nepustila. Něco je ale pravdy na tom, že Dušek vyhledává dotyk a přítomnost Ivy čím dál tím více. Dokonce jí na masáži nabízí další pomoc.

Když Vítek nechce jeho peníze, chce mu pomoct alespoň tak, že si od něj objedná rekonstrukci. Zatímco Ivě se to zdá jako dobrý nápad, Vítek silně pochybuje. Nechápe, proč mu cizí chlap najednou cpe své kačky. V čem je háček? Jen aby se vážně nezakoukal do jeho ženy. Iva je totiž ztělesněním tepla domova, které on u Duškové nikdy nezažil. Jen jestli Vítek přece jen neměl zůstat v bance. Peněžně by byli za vodou a on by teď nemusel házet záchranné lano své potápějící se firmě.

Zdroj článku:
  • Autorský text