Mělas to vědět: Nový seriál HBO s hvězdným obsazením

Mělas to vědět: Nový seriál HBO s hvězdným obsazením
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nicole Kidman a Hugh Grant se představují v novém seriálu Mělas to vědět, který je k zhlédnutí na HBO. Z idylického rodinného života se stává pavučina nejasností a záhad.

Grace Fraserová v podání Nicole Kidman je úspěšná terapeutka, denně pomáhá svým klientům, září optimismem a vždy má pro každého skvělou radu. Aby také ne, vždyť Grace žije šťastný život. Miluje svého dokonalého manžela Jonathana, kterého si zahrál Hugh Grant a společně vychovávají syna, který navštěvuje prestižní školu v New Yorku.

Grace má zkrátka všechno, chce ale radit ostatním, jak být úspěšnější a spokojenější, zkrátka jak být jako ona. Proto se rozhoduje sepsat své vědění do knihy, která poslouží ženám jako takový manuál, jak naslouchat mužům. Týden před slavnostním vydáním knihy se ale všechno změní a její život už nikdy nebude jako dřív.

Jonathan nečekaně zmizí, beze stopy, bez jediného vzkazu, aniž by za sebou zanechal stopy. Od té doby se začínají odehrávat různé události, které nemohou Grace nechat klidnou. Bezcitná vražda bez jasného viníka a vlastně celý řetězec strašlivých a nečekaných událostí.

Postupem času zjišťuje, že svého dokonalého manžela prakticky neznala a že její idylický rodinný život byl jenom iluze, ze které se teď musí probrat.

Uvědomuje si, jak patetické bylo dávat rady ostatním lidem, když sama se jimi řídit nedokáže. Nejen kvůli sobě, ale také kvůli svému dítěti je nucena opustit svou bublinu a postavit se nástrahám čelem a svůj přístup od základu změnit.

Mělas to vědět je šestidílná série natočená na motivy stejnojmenné knihy Jean H. Korelitz, šestidílný seriál vznikl pod taktovkou režisérky Susane Bier a scénáristy Davida E. Kellyeho.