Zábavná show Zázraky přírody: Ověřte si své znalosti o přírodě i vy

Zábavná show Zázraky přírody: Ověřte si své znalosti o přírodě i vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pořad Zázraky přírody baví i vzdělává o světě kolem nás. Dostanete se díky němu do zákoutí, o kterých jste ani nevěděli, že existují, a poznáte nepoznané. Vše se samozřejmě točí jak kolem přírody a jejích tajemství, tak také kolem toho, jak umí lidé využít její dary a zajímavosti. Kolik toho víte o přírodě? Poradíte si s našimi otázkami?

Zázraky přírody moderuje Maroš Kramár a 4 slavné osobnosti se snaží prokousat pod jeho vedením soutěžními otázkami. Chtějí samozřejmě vyhrát cenu, která se nějak týká posledního soutěžního pokusu. Vladimír Kořen si vždycky vyzkouší na vlastní kůži nějaký experiment, který není vždy snadný a bezpečný. Maroš Kramár mu někdy sekunduje, aby bylo možné porovnat jejich úspěchy. Mohli jsme tak s nimi nahlédnout například do práce hasičů nebo kovářů, poznali jsme blíže zajímavé sporty a chlapi si vyzkoušeli i jízdu pod vlivem alkoholu.

Zajímavosti, výjimečnosti a další fakta a pokusy, kolem kterých se točí otázky, vás vždy o něčem novém poučí. Každoročně je natočen také jeden speciální, silvestrovský díl. Oblíbenost dala vzniknout i deskové hře Zázraky přírody, kde si své znalosti můžete vyzkoušet na více než 1000 otázkách.

Pusťte se do našeho kvízu a ověřte svoje znalosti o přírodě.