Tereza Bebarová z Ulice oslaví dnes své narozeniny

Tereza Bebarová z Ulice oslaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tereza Bebarová v Ulici už nehraje. Její postava v seriálu skončila. Někteří diváci to těžce nesli a úplně nejlehčeji se neodcházelo ani představitelce Světlany. Hádali byste, že Tereza Bebarová oslaví 8. července své 47. narozeniny?

Tereza Bebarová jako Světlana Lisečková a později Nyklová

Světlana byla klíčovou postavou v Ulici. Jako mladá žena přijela za svým bratrem Hrihorijem Lisečkem z Ukrajiny, aby v Česku zkusila žít lépe. A to se jí povedlo. Přes počáteční oplétačky s mafií (jednu dobu dělala v mafiánském baru a chodila se členem mafiánské party) se usadila po boku Lumíra Nykla.

S tím se rozhodla žít ve chvíli, kdy ještě Lumír Nykl hrál padoucha a sám měl pletky s mafií. Po tom, co smrti unikl o vlásek (místo něj byl zabit barman Vráťa, který byl také napojený na mafii), se rozhodl být lepším člověkem.

Světlana Nyklová v Ulici představovala silnou ženu. Přes počáteční jazykovou bariéru a zmatenost v novém prostředí si své okolí získala pro své charisma a dobrosrdečnost. Jak už jsme zde zmínili, zprvu se objevovala poblíž mafie, dokonce jednu dobu chodila s jedním jejím členem.

Ani prvotní soužití s Lumírem Nyklem nebylo procházkou v růžové zahradě, a proto se ti dva rozešli. Časem si však k sobě znovu našli cestu. Díky své otevřené povaze si Světlana sedla se svou tchyni Vilmou Nyklovou, které říkala „mamuška”. A to už je co říct.

Světlana byla nejšťastnější v době, kdy se jí narodil Lexík

Asi nejšťastnější období v Ulici zažívala Světlana v době, když s Lumírem otěhotněla. Narodil se jim malý Alex, kterému s láskou říkala „Sašenka”. Kolem Alexe se točil celý jejich svět a s Lumírem byla opravdu šťastná. Dalším důležitým obdobím ve Světlanině životě bylo to, když byla zvolena na pozici starostky.

Práce na radnici ji bavila, ale také vyčerpávala. Ne jednou se stala terčem šikany ze strany svých protivníků. Práci na radnici zvládla a pak se na delší dobu v Ulici odmlčela. Tereza Bebarová potřebovala osobní pauzu kvůli mateřství (už podruhé za působení v Ulici), a tak jí scénáristé vyšli vstříc. Protože byla Světlana prací na radnici unavená, odjela na čas spolu s Lexíkem do Málkova za Ingrid. V tu dobu mohli diváci o Světlaně jen slyšet od Lumíra, který delší odloučení snášel dost nelibě.

Po pauze se Světlana do Ulice vrátila, jenže scénáristé pro ni neměli už žádnou další dějovou linku, a tak chtě nechtě musela zemřít. Úmrtí to bylo tragické a nečekané jak pro diváky a další postavy, tak pro samotnou Terezu Bebarovou. Ta konec v Ulici nečekala a dozvěděla se o něm dokonce mnohem později než ostatní členové štábu a někteří herci. A tak se herečka v Ulici už neobjevuje. Diváci ji však mají stále v živé paměti.

Zdroj článku:
  • autorský text