Bavila vás reality show Survivor a máte pocit, že byste to zvládli jako Vláďa? Začal nový casting a máte šanci

Bavila vás reality show Survivor a máte pocit, že byste to zvládli jako Vláďa? Začal nový casting a máte šanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na casting a na hru zavzpomínal v podcastu „U kulatého stolu“ vítěz nedávno ukončeného Survivoru –⁠ Vláďa Čapek, který prozradil, jak to vlastně na castingu chodí a co by určitě udělal jinak, kdyby šel znovu hrát o přežití.

To, že je Vláďa velkým fanouškem této reality show, už je známo, stejně jako to, že si šel splnit velký životní sen. Už v to ani nedoufal, protože přece jen věk přes čtyřicet už bral jako velkou překážku. Obzvláště v České republice je tento druh zábavy spíše doménou mladších lidí, a tak se samozřejmě nabízí, že i soutěžící by měli divákům být věkově blízcí.

I přesto se rozhodl zkusit štěstí, když mu přítelkyně řekla, že se chystá casting. Hned druhý den také natočil video, které přiložil k přihlášce. S úsměvem dodal, že kvůli videu ho rozhodně nevybrali, protože bylo strašné.

Překvapení přišlo hned za pár dnů, kdy se mu ozvala produkce a začal chodit na castingy. Tam se už potkal s Adamem, a jak se tak potkávali opakovaně, napadlo je, že by to mohlo vyjít a že jsou možná dvojice, se kterou se počítá. Absolvovali také fyzické testy, psychotesty atd., což nebylo nic dramatického.

Když měl Vláďa už účast jistou, začal přemýšlet o tom, jak se trochu připravit. Napadlo ho, že by bylo dobré mít nějakou tukovou zásobu navíc, což jak později zjistil, bylo to jediné, co opravdu mělo jako příprava význam. Samozřejmě že si udržoval kondici běháním, ale to dělal i normálně. Trochu s úsměvem dodal, že se třeba učil doma házet na cíl tak, že se přes celý pokoj trefoval ponožkami do krabice. Stanovil si také drobné cíle, že by chtěl mít skrytou imunitu a dostat se až do sloučení.

Survivor 2022, zdroj: TV Nova

Upozornil také na skutečnost, že by si všichni zájemci měli před rozhodnutím k přihlášení zjistit, zda je zaměstnavatel na dva měsíce uvolní. On se ptal dokonce třikrát. V původní verzi počítal se šesti týdny, těsně před odletem ale zjistit, že půjde o dobu delší než dva měsíce, takže se znovu ujistil, že to nebude v zaměstnání vadit. Nakonec při podpisu smlouvy ještě našel, že produkce může v případě velkého úspěchu o další týdny pobyt prodloužit, takže se znovu musel ptát, zda opravdu může čerpat tolik volna.

Největší záhadou byla pro Vláďu často zmiňovaná sociální hra. Naplánoval si, že nechce vyčnívat, ale také nechce být úplně v pozadí. Plány mu moc nevyšly, protože byl na ostrově největším znalcem hry, takže pozornosti se nevyhnul.

Byl ale jeden z mála, kdo věděl, co je skrytá imunita a od začátku ji chodil hledat. Někdy už to bylo trochu podezřelé, tak využíval čas, kdy se ostatní rádi chodili ukazovat v rozhovorech před kamery a měl tak klid.

Pro nové hráče má rady ohledně oblečení. On si vybral naprosto nevhodné oblečení a hodně trpěl. Špatně pochopil pokyny produkce, že nesmí mít oblečení, na kterém je logo značky a doma se mu hodně zúžil výběr. Až na ostrově zjistil, že stačilo logo překrýt a mohl si vzít kvalitní a oblíbené oblečení. Věci, které měl, rozhodně nebyly do tropů, kde se střídá horko a voda a je třeba, aby oblečení rychle bylo suché.

Také radí, že na spaní to chce oblečení o dvě čísla větší a takové které se nevyhrnuje. Chladno a komáři jsou v noci velkými nepřáteli.

Není prý také úplně nutné mít strategii a někdy stačí jen hrát strategii nejsilnějšího hráče a dostat se tak s ním do finále. Je také dobré mít nějaký svůj příběh, jako měla třeba Johy. O té bylo známo, že by ji výhra mohla změnit život a kdyby byla a Vláďou ve finále, mohla to vyhrát právě proto, že spousta lidí přeje výhru tomu, kdo ji opravdu potřebuje.

Pokud chcete zhubnout, naučit se nové věci a zkusit, co vydržíte, můžete to být vy, o kom budeme příště psát. Stačí se přihlásit.

Zdroj článku: