ZOO: Je vztah Sandry a Eda o lásce nebo o penězích?

ZOO: Je vztah Sandry a Eda o lásce nebo o penězích?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ed si myslí, že kdyby nemohl Sandře nadále kupovat drahé dárky a zvát ji do kina či restaurací, dostal by od ní košem. A možná není daleko od pravdy. Sandra svým chováním totiž rozhodně nevyvolává dojem skromné a tolerantní slečny.

Bez taťkových peněz nedá Ed ani ránu

Původně se Ed Novotný začal ucházet o Sandru, aby získal přístup k informacím o její mámě. To bylo ještě v době, kdy se Ed a Sid domnívali, že Stáňa Smíšková tajně chodí s jejich tátou Eduardem. Nakonec se to celé ukázalo jako nesmysl, ale Ed mezitím k Sandře přilnul a navázal s ní opravdový vztah. Dá-li se tomu tak říkat v případě zhýčkaných puberťáků, kteří jsou zvyklí na určitý komfort.

Ed pochází z bohaté sklářské dynastie a počítá s tím, že mu tatínek poskytne tolik peněz, o kolik si řekne. Představa, že by se měl osamostatnit podobně jako jeho starší sestra Sid a začít pracovat, se mu ani v nejmenším nezamlouvá. Když mu taťka přístup k financím na čas odebral, byl to pro něj doslova konec světa. O kapesné potom chodil škemrat právě za Sid, kterou ze své zoufalé situace vinil. Naštěstí mu Eduard platební kartu posléze vrátil a všechno zas bylo pro mladého Eda sluncem zalité.

Oslíčku, otřes se? Sandra tahá prachy z každého

Ed má neodbytný pocit, že kdyby svou přítelkyni Sandru přestal oblažovat dary, zvát do kina a na večeře, nebylo by to ani trochu cool. Vykašlala by se na něj, pokud by do ní přestal investovat dostatek peněz? Že je Sandra pěkně rozmazlená a pravou hodnotu těžce vydřené výplaty zatím vůbec nezná, dokázala ve 42. epizodě nazvané Dárek na rozloučenou.

Svou mámu Stáňu postavila kvůli penězům také do nelehké situace, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Usmyslela si, že by chtěla rovnátka za sto tisíc korun, což je částka, kterou si její máma Stáňa z platu ošetřovatelky v zoo pochopitelně nemůže dovolit. A tak se Sandra uchýlila ke lsti, a když mámě náhodou zavolal přítel Vladimír, využila ho a přemluvila, aby jí peníze poskytl on. S vědomím, že mámu zklamala, pak naštěstí od drahých rovnátek upustila a balíku peněz se vzdala. Byla by však stejně vstřícná a chápavá, kdyby Ed Novotný ze dne na den zchudl?

Zdroje článku: