Je Chris Noth stále ještě pan Božský? Seriálový idol zestárl a ostříhal se

Je Chris Noth stále ještě pan Božský? Seriálový idol zestárl a ostříhal se
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pana Božského Carrie záviděla nejedna divačka. V soukromí přibylo jeho představiteli pár vrásek, ale zdá se, že je spokojený a ke své nejslavnější roli se netouží vrátit.

Navždy pan Božský

Chris Noth pochází z rodiny americké novinářky, dětství však strávil v Evropě. Vystudoval prestižní Yaleovu univerzitu a stal se absolventem oboru dramatická umění. Největší slávu mu přinesl seriál Sex ve městě.

Se svou nejslavnější rolí však dnes být spojován podle vlastních slov již nechce. Magazínu US Weekly řekl už v roce 2017, že s dalším pokračováním Sexu ve městě nepočítá a postavě pana Božského dal definitivně sbohem.

Vyjádřil se tak zřetelně ke spekulacím, že by se mělo natáčet třetí filmové pokračování. To měla údajně sabotovat hlavně Kim Cattrall, které se nelíbil scénář, nebyla spokojená s honorářem a mimo plac se nemusela ani se svými kolegyněmi. Sám Chris Noth popřel také spekulace, že se měli tvůrci v pokračování zbavit hlavně jeho postavy.

Úspěšný filmový i seriálový herec

Se svou slavnou rolí se tak rozloučil i přesto, že si za ni odnesl dokonce nominaci na Zlatý glóbus. Ostatně o zajímavé televizní a filmové nabídky nemá Chris Noth nouzi a potvrdil, že si přeje mít prostor i na jiné projekty a také na odpočinek. Ještě před rolí v kultovním seriálu ho mohli diváci zaregistrovat jako Mika Logana v seriálu Law and Order.

Úspěch má i na filmovém plátně. Jeho rozsáhlá herecká filmografie čítá filmy jako například Dokonalý chlap či biografický film Lovelace. Objevil se také v několika nezávislých filmech, za všechny jmenujme třeba Texas Funeral.

Stárnoucí idol

Zdá se, že pan Božský je tak definitivně pryč. Ostatně bulvární média si čas od času do herce, který už oslavil pětašedesátku, rýpnou, že přibývající kilogramy a šediny zrovna nesouzní s bývalou image osudového muže úspěšné novinářky Carrie Bradshaw. Zdá se, že to charismatického Newyorčana nijak netrápí. V karanténě si dokonce oholil hlavu, což komentoval slovy, že mu připadá zbytečné se v této době starat o vlasy.

Spokojený je herec i v soukromí a zdá se, že jeho milostný život rozhodně není tak turbulentní jako v seriálu. S manželkou Tarou Lynn Wilsonovou má dva syny. Matku svých dětí si Chris po desetiletém vztahu bral v roce 2012.