Elektrizující seriál Kukačky chystá pokračování

Elektrizující seriál Kukačky chystá pokračování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Třináct epizod českého seriálu, který měl premiéru v roce 2021, si získal u diváků velký úspěch a rodiče vedl k zamyšlení, co by dělali, kdyby oni měli domu „kukačku“. A emotivní příběh dvou rodin bude pokračovat.

Seriál je inspirovaný skutečným příběhem vyměněných dětí a velice citlivým a věrohodným způsobem zpracovává životní příběh mladého páru, který zjistí, že dítě, které si odvezli z porodnice, není jejich. Tato událost, která se odehrává na malém městě, ovlivnila životy nejen rodin vyměněných dětí, ale celé řady dalších osob, ať už zaměstnanců porodnice, příbuzných nebo přátel.

Tvůrci měli pro obsazení hlavních rolí jednu podmínku. Herci měli být také rodiče, aby se dokázali vcítit do své role. Herec Marek Adamczyk je však zaujal natolik, že jednu z hlavních rolí dostal i bez vlastních otcovských zkušeností.

manželský pár ze seriálu, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

I přes problémy s natáčením, které bylo dvakrát přerušeno kvůli pandemii, vznikl mimořádně citlivý a divácky atraktivní projekt, který si řekl o pokračování. A tvůrci slibují, že bude o čem točit.

O seriálu se rozpovídal jeden z producentů ve vysílání region.rozhlas.cz. Filip Bobiňski byl velmi nadšený z ohlasů diváků, které seriál o výměně dvou chlapců vyvolal. Popsal, jak náročný byl casting na dětské role. Museli vybírat ze tří stovek přihlášených dětí dvojici, která bude pro náročný projekt nejlepší variantou. Nakonec se vítěznou dvojicí stali Viktor Sekanina, který hrál Jakuba, a Theo Schaefer, který ztvárnil Tomáše.

Složitým castingem museli projít i herecké legendy, jako jsou Petr Kostka nebo Libuše Švormová. Přestože nikdo nepochyboval o jejich hereckém talentu, tak herci dostali role na základě předvedených scén ze seriálu, aby bylo jasné, jak dobře se budou pro svou roli hodit. Petr Kostka byl z výsledku natáčení tak nadšený, že se hned nabídl na pokračování.

To už je aktuální a seriálové pokračování by se mělo objevit na obrazovkách příští rok. V pokračování se objeví také jedna z nejoblíbenějších postav, kterou si zahrála Sabina Remundová. Ta se rozhodla dokonce kvůli pokračování dát dolů pár kilogramů, a tak se maminka Olga předvede ve štíhlejší podobě. Sabina bojuje se svou váhou celý život, ale zajímavá role je pro ni vždy motivací. Už zhubla 12 kg.

V pokračování se objeví kromě Remundové i další herci hlavních rolí – David Novotný, Marta Dancingerová a Marek Adamczyk.

Zdroj článku: