Diskuze
Zítra v Ulici: V úterý Hanušková rozpoutá skandál, který Blance může zničit kariéru i pověst
Zítra v Ulici: V úterý Hanušková rozpoutá skandál, který Blance může zničit kariéru i pověst
Možná jste zmeškali
MasterChef Česko: V první venkovní týmové výzvě hrálo hlavní roli pivo a největší hvězdou byla Joy
Joy pivo nepije a ani kotlíkový guláš nebo buřty na pivu nepatří mezi jídla, která by znala. Přesto se škodolibě porotci rozhodli, že z ní udělají...
Podzimní nabídka osvědčených zábavných pořadů na TV Prima
Kromě nových seriálů, mezi něž patří pohádkový příběh Eliška a Damián (už 2. září) a kriminální seriál Pod hladinou (30. srpna), jemuž budou...
Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...
19. sezóna Ulice slibuje nové herecké posily, včetně Lucie Vondráčkové
Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, divákům známá jako snowboarďačka z komedie Karla Janáka nebo jako Ivanka z trilogie Babovřesky, zasáhne do...
Drbárna ze ZOO: Nová postava a další odchod jedné z nejmilejších ženských postav
Po Marii Roklové tak další postava ohlásila odchod ze seriálu. Původně měl být seriálový projekt dlouhý podobně jako Slunečná, ale jak to vypadá,...
Ulice: Milena chce doma držet kasu a mít hlavní slovo. Takhle si to však Radek Mastný nepředstavoval
Radek Mastný v Ulici zůstal, a to už to i vypadalo, že se s ním diváci budou muset rozloučit. Když nastupoval do vězení, nikdo nevěděl, na jak...
Natáčení u moře je pro většinu herců snem. Matěj Hádek si prosluněné pláže neužíval
Nová kriminální seriál Na vlnách Jadranu se právě v těchto dnech rozjíždí na prima+. Stejně jako seriál Pod hladinou zamíří s malým zpožděním i do...
AZ-kvíz: Dostat se k hracímu stolku v televizi není lehké, ale zahrát si můžete i s námi
Do AZ-kvízu se hlásí stovky nadšených soutěžících a vzhledem k tomu velkému zájmu trvá měsíce, než se konečně dopracují k hracím stolkům v...
Středeční drama v Ulici: Vzteklý Evžen děsí Blanku a bezradná Eva se snaží zachránit tonoucí byznys
Evžen se s minulostí dosud nevyrovnal, to je jasně patrné na jeho přehnaných reakcích a nekontrolovatelném vzteku. Ve středu dokonce seřve Blanku....
Půvabná Miroslava Pleštilová si v pohádce kromě šatů pro princeznu zkusila i blond paruku
Na motivy Boženy Němcové vznikla pohádka Rozhodni obraze krásný z cyklu Strom pohádek. Natočila ji Jiřina Pokorná-Makoszová a vypráví o chudém...