ZOO: Jak se zachová Sidonie, až zjistí pravdu o Sid?

ZOO: Jak se zachová Sidonie, až zjistí pravdu o Sid?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To je otázka, kterou si zřejmě už dlouho klade Eduard. Dobře ví, že jakmile se jeho přísná matka dozví pravdu o Sid a fiktivním studiu v Americe, bude z toho přinejmenším třetí světová. Pokud tedy Sidonii rovnou netrefí šlak…

Sid už nechce předstírat, poví babičce pravdu!

Mladá Sid už má po krk všech lží a přetvářek. Teď, když se i Alice dozvěděla, jak je to ve skutečnosti s dívčiným drahým a prestižním studiem v Los Angeles, zůstává babička Sidonie jedinou, kdo ještě nezná pravdu. A aby nadále žila v blažené nevědomosti, podvádí ji vlastně už celá rodina.

To se Sid ani trochu nelíbí. Uvědomila si, že zašli až příliš daleko a dělají z babičky blbce. Chce s tím jednou provždy skoncovat, osobně za ní zajít a všechno jí povědět. Rodiče ji od tohoto záměru až dosud úspěšně odrazovali. Není divu, vždyť co by Sidonie udělala, kdyby zjistila, že Sid do americké školy nikdy nenastoupila a že oni o tom tak dlouho věděli?

Sid už nechce babičce lhát, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Hurikán jménem Sidonie

Sid si ale nedá říct, svědomí jí nedovolí dál pokračovat v téhle šarádě. Navíc to jednoho dne přece musí vyjít najevo. Nemůže si hrát na spořádanou studentku donekonečna. A tak to udělá – zamíří do rodinné vily, setká se s babičkou a přizná nepřikrášlenou pravdu. Snad doufala, že Sidonie ocení její odvahu a upřímnost, snad si myslela, že to nakonec pochopí.

Jenže to se zmýlila! Sidonie začne řádit jako metelice a v celém domě zavládne přímo mrazivá atmosféra. Neoblomná hlava rodiny si navíc bude trvat na tom, aby vnučka okamžitě odletěla do Ameriky a ke studiu nastoupila.

Všechno zlé je pro něco dobré

Ach, jak dobře Eduard tuhle reakci zná! Vždyť sám měl úplně stejnou, když se dozvěděl, že Sid vyměnila univerzitu za práci v zoo. Ale od té doby ušel pořádný kus cesty a pochopil, jak šťastná teď jeho dcera je. Proto se postaví na její stranu a vzepře se rozhodnutí své matky, která chce zrušit sponzorství v zoo, aby tak přiměla Sid odletět. Jeho neposlušnost a zradu Sidonie potrestá odvoláním z vedení rodinné firmy. Sid budou kvůli tomu trápit výčitky, ale ukáže se, že Eduard je vlastně spokojený s náhlým množstvím volného času.

Zdroj článku: