Kdo je podle vás ten nejlepší herec ze seriálu Ulice?

Kdo je podle vás ten nejlepší herec ze seriálu Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice den co den do domácností vnáší komplikované dějové linky jeho hlavních postav. Na kterou z nich se pokaždé těšíte nejvíce? O kom si myslíte, že zvládá svou roli v Ulici na jedničku? Chápeme, že na tyto otázky nelze dát jednoznačnou odpověď... Zkrátka každý dle svého gusta, že? 

Linda Rybová sehrála své alkoholové zajetí fantasticky

Jednu z nejobtížnějších dějových linek, ke kterým byla zapotřebí také odborná konzultace, hrála a nadále i hraje herečka Linda Rybová. Ta do Ulice nastoupila jako životem zkoušená a manželem podvedená Blanka, která vlivem špatných životních okolností spadla do alkoholu, a to až po uši. Alkohol najednou začal rozhodovat o jejím osudu.

Následkem toho přišla o Evžena, o důvěru svých dětí a znovu se na ni nalepil Luděk – její bývalý manžel. 

Adrian Jastraban jako životem zkoušený chlap

Ne úplně lehký scénář čekal v Ulici na Adriana Jastrabana. Ten v ní hraje Bedřicha Lišku – muže, který při rvačce nedopatřením zabil svého protivníka, za což šel sedět. Dostal však druhou šanci, kterou naplno využil. V Ulici zažil smrt svého kamaráda Hrihoriho, prošel složitými procesy adopce, nevěrou, rozvodem, je několikanásobným otcem. Při těchto hereckých výkonech v něm mohli diváci poznat toho nejlepšího herce Ulice. Nebo jím je někdo jiný?

Adrian Jastraban a Alexandr Minajev, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kristýna Hrušínská umí hrát naivku

Jak zahrát naivku? O tom herečka Kristýna Hrušínská něco ví. Svou rolí finančně negramotné a životem nepolíbené ztracené dcery Vandy také aspiruje na nejlepší herečku Ulice. Zatímco ostatní postavy okolo ní žijí v realitě, Vanda se ocitá ve svém vlastním světě, kde její kroky předurčují hvězdy. Ty ji jen v erotickém prádle zavedly až před Evžena a ušily jí z ostudy kabát. 

Z Lumíra Nykla jde trošku depka

Řada diváků může dát nálepku nejlepšího herce Václavovi Svobodovi, který v Ulici ztvárňuje Lumíra Nykla. Poslední dobou nezažíval úplně nejradostnější období. Herecký výkon Svobody byl tak dobrý, že si diváci stěžovali, že z jeho postavy mají místy depresi a scénáristé by podle nich měli na temných dějových linkách ubrat.

A třeba to jsou jiní herci... Například herečka Markéta Stehlíková, která coby Karla zvládá děti, domácnost, manžela, práci, ještě jednu práci a nevěru. Nebo Aneta Krejčíková, která svede boj se zákeřnou rakovinou.

Zdroj článku:
  • autorský text