Survivor Česko & Slovensko (26): Vláďa usekl chladnokrevně hlavu chobotnici a přihlížející Dominika se tetelila blahem

Survivor Česko & Slovensko (26): Vláďa usekl chladnokrevně hlavu chobotnici a přihlížející Dominika se tetelila blahem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I nejpomalejším hráčům už došlo, že je třeba jednat. Zatímco všichni zmateně kombinují a poletují od jedné skupinky ke druhé, Vláďa si jen odškrtává, co dalšího má na programu dne. Teď je to zrovna individuální imunita. Zvládne ji opět získat?

Všichni na ostrově už cítí, že se blíží konec, a tak už neřeší prázdné žaludky, ale zajímá je jen jedna věc – jak si zlepšit svou pozici u ostatních. Tedy až na Johy. Ta, jak se zdá, zvolila úplně jinou strategii a rozhodla se nedotknutelné Nikol a jejím dvorním dámám sdělit, že s její podporou už počítat nemohou.

Způsobila tím dotyčným hráčkám mírný šok, protože pro ni toho přece tolik udělaly a ona, nevděčnice jedna, si toho vůbec neváží.

Johy jen zvážila své šance a usoudila, že s Vláďou má větší šanci dojít ve hře dál. V alianci u Nikol by byla vždy až čtvrtá v hierarchii ženského klanu a kdyby se dámy rozhodly, jednoduše by se jí zbavily.

Až do soutěže o individuální imunitu se tak stále řešilo, kdo bude s kým a kdo by měl jít z kola ven. Mafiánský klan kolem Nikol měl samozřejmě hned jasno. Rodinu zradila Johy a musí za to zaplatit. Braňo zase zaslepeně ujišťoval Nikol, že přestože o ní Vláďa mluví jako o kandidátce na vyřazení, tak on ji nikdy nominovat na kmenové radě nebude. A Nikol a Chili hledají podporu i u Veve a předpokládají, že s podporou Braňa, Veve a samozřejmě Veroniky, mají dobré šance se ve hře udržet. S podporou Xenky už moc nepočítají. Přece jen poté, co ji dvakrát poslaly do duelu, už se jí ani na její plány neptají.

Když přišla hra o individuální imunitu, Vláďa naprosto neomylně prošel až do finále, kde se o ni utkal s Xenkou a vyhrál. To pro něj znamená jistotu na další dny a stále má ještě skrytou imunitu v kapse, o které nikdo neví.

Přestože šly Nikol a Chili na kmenovou radu poměrně klidně, braly v potaz i variantu, že Vláďa možná už rozehrál hru, která se jim nebude líbit. A tušení je nezklamalo. Když se hlasováním kmen rozhodl poslat do duelu Chili, Vláďa jí jako soupeře vybral Nikol. Správně usoudil, že je vhodný okamžik, aby vliv „mafiánské trojice“ rozprášil, protože v tak malém počtu hráčů by si silná trojka mohla snadno na svou stranu ulovit další příznivce. Rozhodl se tedy „utnout chobotnici hlavu“. Potěšil i Dominiku, která spolu s Tomášem byla na kmenové radě divákem.

Bylo téměř jisté, že Nikol, která tak ráda posílala své věrné do duelu, to při své premiéře nezvládne.

Její ubohé vyhrožování na kmenové radě, kdy se nechala slyšet, ať si ostatní rozmyslí je vyřadit, protože to budou ony, kdo budou potom v porotě rozhodovat, kdo show vyhraje, už ani nestojí za komentář. Stejně jako plány Chili, která má pocit, že dokáže ze hry jednoduše odstranit Vláďu, aby tak pomstila odchod své královny Nikol. Dokáže kuchařka, která nepoznala petržel, vymyslet strategii, která by zlomila vaz tak silným hráčům, jako je Vláďa nebo Johy?

Zdroj článku: