Survivor Česko & Slovensko (24): Sympatická Xenka neměla svůj den, neměla šanci v boji o imunitu (a ještě to pokračovalo)

Survivor Česko & Slovensko (24): Sympatická Xenka neměla svůj den, neměla šanci v boji o imunitu (a ještě to pokračovalo)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po poslední epizodě už ve hře zůstalo 8 soutěžících. Internetem tak kolují různé teorie o vítězi. Většinou se řeší, komu narostl pupek a kdo má dvě brady a pravděpodobně se už poslední týdny soutěže zdržoval po vyřazení na hotelu.

Pro tipování o vítězi soutěže je ale třeba zohlednit jeden zásadní faktor. O vítězi nakonec rozhodne porota. Lze tedy předpokládat, že porotci zohlední nejen to, kdo jak hrál, ale jak se k nim kdo choval a také to, kdo měl třeba podíl na jejich vyřazení ze soutěže.

Než se pustíme do úvah, pojďme si shrnout, co se stalo poslední odvysílanou epizodu (24).

Zatímco si čtveřice výherců z minulé soutěže užívala na hotelu, zbylá pětice hráčů rozebírala, jak je to mrzí, že soutěž pro ně dopadla tak špatně, přestože složení družstva bylo velmi dobré. Hodně těžce to nesla Johy, protože do soutěžení dala vše a ani to pro získání vítězství nestačilo.

Na plný plyn se také rozjíždí strategické debaty, každý si chodí povídat s každým a většinou se v rozhovorech neříká úplná pravda. Johy si zašla na pokec s Nikol a sdělila jí, že se bavila s Vláďou, Chili, Veronikou a Veve a jejich kandidátem na nominaci v kmenové radě by mohl být Braňo. S tím ale Nikol nesouhlasí a stále má na špici svých neoblíbenců Vláďu. Ten to samozřejmě tuší, a proto je ochotný pro získání imunity vypustit duši.

Johy se ale nelíbí, že Nikol ji považuje za hráče, který by měl jít proti Vláďovi do duelu, protože by měla největší šanci Vláďu porazit.

Nikol velice ráda posílá hráče do duelu a ani jednou se nenabídla, že by šla ona. Zohlední to na konci porota?

Vláďa a Nikol mají „navenek“ alianci, ale ani jeden druhému nevěří, že by slovo dodržel. Vláďa se ale bojí Nikol už teď zbavit, protože by se dívčí aliance hned semkla a on by měl tak velký terč na zádech, že by už těžko v kmenu přežil.

Nikol to má podobně, nechce to být ona, kdo tak okatě poruší dohodu, protože by se to mohlo otočit proti ní. Navíc bere v potaz to, že má Vláďa ještě nějaký ten hlas při hlasování navíc a není vůbec na pochybách, že ho bude umět použít proti ní, když ho zažene do kouta.

Když Vláďa v soutěži získal individuální imunitu, začalo se v táboře řešit, kdo půjde z kola ven a řešilo se to dlouho do tmy. Nakonec z duelu vypadla Dominika, která se přesunula do hotelu, aby s Tomem čekala na okamžik, kdy se dostane ke slovu rozhodování poroty.

Stejně jako Tomáš, tak i Dominika teď má dost času zvážit, jak se k ní kdo zachoval a kdo jí do poslední chvíle lhal do očí. Byla na kmenové radě trochu zaskočená, když byla jmenovaná, měla totiž jiné informace, takže označit lháře pro ni nebude tak těžké. Ne každá lež jde schovat za pojem „strategie hry“.

 

Zdroj:

  • autorský článek