Pro všechny, kdo se rádi bojí, se chystá na Netflixu napínavá podívaná s hvězdným obsazením

Pro všechny, kdo se rádi bojí, se chystá na Netflixu napínavá podívaná s hvězdným obsazením
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dům nabitý napětím a v něm uvězněné dvě rodiny, které žijí v naprosto odlišných světech a tam venku a v nedalekém městě se dějí divné věci, něco tajemného a nebezpečného je slyšet, nejde elektřina ani telefon, zvěř z okolních lesů hromadně prchá. Netflix přichází s novinkou Leave The World Behind.

Nový projekt na platformě Netflix

Netflix oznámil před pár dny další plánovaný projekt. Jde o zpracování tajuplného příběhu podle knihy u nás ne až tak známého Rumaana Alama. Už tradičně tato platforma na svých projektech nešetří, a tak se můžeme těšit na skvělou dvojici hvězd Julii Roberts a Denzela Washingtona.

Setkání po mnoha letech

Pokud je vám tato herecká dvojice povědomá, tak se nemýlíte. Ti dva už se před kamerou potkali a bylo to skoro před třiceti lety. Film „Případ Pelikán" vznikl podle stejnojmenného bestselleru Johna Grishama, který jako advokát dokázal velice napínavým způsobem zachytit ve svých knihách zajímavé případy z prostředí soudu a zločinců. Tenkrát byla Julia v roli inteligentní studentky práv Darby a šla po stopách vražd soudců a svého profesora z univerzity. Sama se tak ocitla v ohrožení života a byl to právě Denzel Washington, kdo ji v roli úspěšného novináře v jejím pátrání pomáhal.

Brilantní film plný napětí je i po těch letech výbornou podívanou a oba dva hlavní hrdinové se skvěle doplňují.

Co nás ale čeká při opětovném potkání těchto hvězd v jednom projektu?

Stále přitažlivá Julia se představí v roli matky, která si pro oddechový pobyt najde pronájem domu obklopeného přírodou, daleko od lidí, a doufá, že jak jí samotné, tak dětem, pobyt prospěje. Plány ji ovšem překazí příjezd Denzela a jeho ženy z nedalekého města. Jsou majiteli pronajatého domu a museli z města prchnout, když se město ocitnulo v chaosu, který začal výpadky elektřiny, telefonního signálu a podivnými jevy, které vylekaly davy lidí.

Julii tak nezbývá nic jiného než se s přítomností cizích lidí smířit, jenže situace nebude úplně snadná. Venku se začínají dít divné věci, ozývají se prapodivné zvuky, mizí ptáci, zvěř prchá hromadně pryč. Dvě rodiny, které by se v běžném životě moc nepotkávaly, jsou nucené se navzdory svým předsudkům o sociálním postavení, názorech na svět a rozdílné barvě kůže, naučit spolupracovat, aby přežily.

Půjde bezesporu o velice napínavý počin, který diváky vmáčkne hluboko do křesla a po setmění se nikomu nebude chtít ani k oknu. Užijte si příjemné mrazení se zatajeným dechem.