Herci, jak je neznáme – malé i větší hříchy našich filmových idolů

Herci, jak je neznáme – malé i větší hříchy našich filmových idolů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou slavní, bohatí a populární. Mají pohádkové životy, vysněnou práci a vypadá to, že jsou děti štěstěny. Někdy ale i filmové hvězdy šlápnou vedle. A není jich zrovna málo.

Mark Wahlberg (5. 6. 1971)

Skrytá identita, Den patriotů, Odstřelovač, Loupež po italsku a mnoho dalších povedených snímků

V mládí se tento pohledný představitel vesměs kladných filmových hrdinů stal účastníkem závažného rasově motivovaného činu. V šestnácti letech byl shledán vinným z pokusu o vraždu dvou Vietnamců během vykrádání obchodu. Díky věku byl odsouzený jen na dva roky, ale za pár měsíců byl z vězení venku. Herec se v nedávné době přepadeným mužům omluvil a uvedl také, že byl tenkrát pod vlivem drog.

Matthew McConaughey (4. 11. 1969)

Jak ztratit kluka v 10 dnech, Lemra líná, Obhájce, Tropická bouře, Maximální limit atd.

V hodně vzdálené době v roce 1999 byl herec zatčený na své zahradě, když si s přítelem zakouřili marihuanu a hráli na bonga ve tři hodiny ráno. Přivolaná hlídka chtěla mladíky jen napomenout, ale Matthew byl trochu drzý, a tak ho čekala noc v base a pokuta.

Danny Trejo (16. 5. 1944)

Machete, Predátoři, seriál Perníkový táta, Desperado, Od soumraku do úsvitu atd.

Hercův výraz je hodně přesvědčivý, a tak nikoho nepřekvapí, že už párkrát dýchal vzduch přes mříže. Fámy kolem jeho hříchů jsou velké, ale pokud vynecháme několik vražd, za které by herec nejspíš do smrti z vězení nevyšel, tak obvinění z násilí a držení drog už je doložené. Herec ve vězení nelenil a naučil se velmi dobře boxovat. Přiznal také svou závislost na heroinu, kterou jak se zdá, drží pod kontrolou. V posledních letech kromě hereckého nadání prokázal i obchodní talent a úspěšně v Los Angeles provozuje několik vyhlášených restaurací.

Robert Downey, Jr. (4. 4. 1965)

série Iron Mann, série Avangers, Chaplin, seriál Ally McBealová atd.

Skandály Roberta Downeye jsou známé stejně jako jeho filmy. Problémy s ním jsou od devíti let, kdy ho otec nutil kouřit konopí. V dospělosti byl několikrát zadržený za držení a užívání drog a strávil ve vězení a v léčebnách část života. Kvůli drogám ho opustila přítelkyně Sarah Jessica Parker, se kterou žil 7 let a později od něj utekla manželka Deborah Falconer i s dítětem.

Vypadá to, že už se pár let drží dobře, což sám herec připisuje cvičení jógy, které si oblíbil.