Demi Moore: Sláva a pády krásky, která jednou fotkou pobouřila svět

Demi Moore: Sláva a pády krásky, která jednou fotkou pobouřila svět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Znásilnění, předčasná dospělost, nevydařené vztahy, potrat, alkohol, drogy, deprese, pokus o sebevraždu – tak šel čas se ženou, která okouzlila hollywoodského bouřliváka Willise, svedla mladého Kutchera a napsala svou biografii. Hádáte správně, mluvíme o krásné Demi Moore.

Přitažlivá Demi Moore s tělem, které jí mohou závidět i o generaci mladší ženy, se pyšní krásnou sbírkou hraček, převážně panenek. Jak sama říká, vynahrazuje si tak strádání v dětství, kdy ji biologický otec opustil ještě před narozením a bipolární matka s nevlastním otcem závislým na alkoholu nebyli zrovna adepti na ideální rodiče.

Dospívání se závislou matkou

Herečka musela dospět velmi brzy, možná se to stalo právě v den, kdy našla svou matku s pusou plnou léků, když se pokoušela zabít. V paměti ji utkvělo, jak napůl bezvládné matce otvírá ústa a vybírá z nich drobné pilulky. Bylo jí jedenáct let. Nakonec to byl její nevlastní otec, kdo se zabil. Život s matkou byl pro dospívající Demi peklem, které vyústilo v tragickou událost, kdy ji matka prodala za pár dolarů jednomu ze svých četných zákazníků, který ji znásilnil.

Po této události Demi odchází z domu a vztah s matkou nijak neuzavře. Díky přátelství s veselou dívkou N. Kinski zkusí štěstí v modelingu a později ve filmu.

Ukázkový rodinný život s Brucem Willisem

Z prvního manželství zůstalo Demi jen jméno. Ale pak to přišlo jako když uhodí hrom. Bruce Willis věděl jak na to a za pár týdnů po seznámení byla svatba. Krátce poté se narodila Rumer a dostavil se úspěch v podobě filmu Duch, který oblibou u diváků překvapil i samotné tvůrce. Demi poté natočila ještě dost filmů (Řezníkova žena, Pár správných chlapů, Neslušný návrh, Šarlatové písmo, Striptýz atd.), ale žádný film už se ani vzdáleně nepřiblížil popularitě romantického příběhu velké lásky, která přetrvala i po smrti hlavního hrdiny (Patricka Swayzeho).

Těsně před porodem druhé dcery Scout se Demi ukázala nahá na titulní straně Vanity Fair. Tenkrát se ženy ještě tak otevřeně krásou svého těla připraveného dát nový život nechlubily a pokud na sebe Demi chtěla upozornit, svého cíle dosáhla. Po narození třetí dcery Tallulah si ještě populární pár užíval všemi obdivovaný vztah, ale nakonec se Demi a Bruce rozhodli, že jejich výborný rodičovský život jim nestačí k tomu manželskému a jako přátelé se rozešli. Dál spolu vychovávali děti a sdíleli ranč v Idahu (kde spolu strávili i karanténu kvůli nedávné pandemii).

Vlastní životopis jako protialkoholová terapie

Demi to s manželstvím zkusila ještě jednou s o 15 let mladším hereckým kolegou Ashtonem Kutcherem, ale samovolný potrat v pátém měsíci těhotenství byl pro oba natolik skličujícím zážitkem, že se manželství rozpadlo. Demi propadla alkoholovému a drogovému peklu, odcizila se všem blízkým a jako součást terapie se ze svých bolestí vypsala v životopisné knize, kde odhaluje možná víc, než kdo očekával.

Vědeli jste, že ve snímku Striptýz si zahrála roli dcery Demi Moore její skutečná dcera, Rumer Willis?