Z nesympatické mrchy je dnes holka do nepohody

Z nesympatické mrchy je dnes holka do nepohody
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ingrid Šmídová si svou cestu v seriálu Ulice přerušila na sedm let, kdy jsme o ní jen občas slýchali. Její život provázely úspěchy i pády, a to doslova. Změna, kterou si tahle postava prošla, je obrovská a rozhodně Ingrid prospěla. 

Tvrdá a drsná 

Ingrid byla od počátků vnímána veskrze negativně. Byla velmi neústupná a šla si za svými cíli naprosto bez ohledů. To samozřejmě nebylo vždy všem po chuti, ale Ingrid nikdy nezáleželo na tom, co si ostatní myslí a přejí. Lumír Nykl na ni přepsal kadeřnictví, a tak se stala jeho majitelkou. 

Láska přichází a odchází 

Zpočátku Ingrid muže využívala jen pro své pobavení. Podlehl jí třeba tehdejší velký záletník Olda Farský. Delší vztah pak měla s kadeřníkem Davidem Brancussim. Jako nezávislá žena však nikdy muže vyloženě nepotřebovala. 

Vasil a mafie 

Změna přišla ve chvíli, kdy se Ingrid zamilovala do Vasila Ševčenka. Tenhle mafián byl stejného ražení jako ona a snadno si padli do oka. Vasilova snaha oprostit se od minulosti a začít s Ingrid nový život však nebyla po chuti jeho kumpánům. Vasil tak musel předstírat svou smrt, velká láska byla zmařena a Ingrid zbyly jen oči pláč. 

Robert Jašków alias Vasil, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Boží mlýny 

Jako úspěšná podnikatelka Ingrid často neváhala jít až za hranice morálky a zákonů, aby dosáhla svého. Jedna z jejích akcí nedopadla podle jejích představ a Ingrid vypadla z okna. Následkem toho skončila na invalidním vozíku, což pro ni byla ohromná rána. Fyzicky byla sice podle lékařů v pořádku, ale na nohy se postavit nedokázala. 

Lepší člověk 

Odbourat psychický blok se nakonec Ingrid podařilo. Z vozíku vstala žena, která si uvědomovala, kolik špatných věcí udělala. Najednou byla o něco přívětivější a rozumnější. Když o pár let později její sestra s manželem zemřeli při tragické nehodě, tak ani nezaváhala. Vše hodila za hlavu a odstěhovala se do sestřina domu, kde zůstali dva malí kluci, o které se bylo třeba postarat. 

Útočiště 

Málkov se stal součástí seriálu Ulice sice jen zprostředkovaně, ale přesto. O Ingrid jsme tak věděli alespoň drobnosti. Povětšinou díky Světlaně Nyklové, která za ní často jezdila a Málkov si vybrala jako své útočiště. Během let jsme na Ingrid narazili ještě ve dvou krátkých epizodách, když prodávala kadeřnictví Gábině Pumrové. 

Velký návrat nové ženy 

Smrt Světlany Nyklové samozřejmě zasáhla i Ingrid. Byly si nejbližšími přítelkyněmi, a tak Ingrid okamžitě přispěchala na pomoc Lumírovi a malému Lexíkovi. Žena, která se vrátila, má s tou původní Ingrid pramálo společného. Dnes je to ochotná a obětavá žena, se kterou lze všechno zvládnout. Stala se Lumírovi takovým andělem strážným. Však také Vilma Nyklová už je viděla jako pár.  

Lumír 

Jisté náznaky, že by spolu mohli utvořit pár, který by i Světlana schvalovala, už proběhly. Tihle dva dobří přátelé ale intimitu mezi sebou vlastně nechtějí. Pendlovat mezi Málkovem a Prahou pro Ingrid také ale není úplně nejlepší řešení. Když to Lumírovi sdělí, tak ten rychle přijde s řešením, které by mohlo vyhovovat všem. Sestěhují se. A Ingrid se ten nápad moc líbí. Dojde i na veselku, která by byla sice z rozumu, ale přesto šťastná? 

 

Zdroje: