Striptýz: Demi Moore dostala za hlavní roli v té době rekordních 12 melounů

Striptýz: Demi Moore dostala za hlavní roli v té době rekordních 12 melounů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kriminální drama o matce, která se rozhodla urychleně získat peníze pro to, aby její dcera nebyla svěřena do péče svého psychopatického otce, získalo mnoho anticen.

Demi Moore v paruce

Po ukončení natáčení probíhalo ukázkové promítání před obecenstvem. Na základě jejich reakcí se pak ještě přetáčely některé scény. Zkušební publikum tak například naprosto nesouhlasil s finální scénou ve filmu, která se odehrává v poli s cukrovou třtinou. Nakonec se scény točily znovu, děj byl přenesen do domu s cukrem. Demi Moore tak byla i po skončení oficiálního natáčení povolána zpět na plac. V té době již ale natáčela roli pro G. I. Jane, a měla vyholenou hlavu. Musela si tedy vzít paruku.

 

Střípky z natáčení

  • Ve snímku Striptýz si zahrála roli dcery Demi Moore její skutečná dcera, Rumer Willis, kterou má herečka z manželství s Brucem Willisem.
  • Demi Moore za svůj výkon ve filmu dostala úžasných 12 miliónů dolarů, což je rekordní částka za film pro herečku.

Snímek ale získal mnoho anticen. Například byl označen za nejhorší film desetiletí nebo označen jako nejhorší snímek roku 1996. Rozpočet pro film byl 50 miliónů dolarů, a celosvětové tržby dosáhly 113 miliónů dolarů.