Ulice plná ženských intrik: Marie jde po krku Vandě, Landová zase Magdě

Ulice plná ženských intrik: Marie jde po krku Vandě, Landová zase Magdě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ředitelka gymnázia si smlsne na Magdě kvůli ekologickému workshopu, na kterém nezůstala až do konce. Magda moc netuší, co přesně je jí vyčítáno, ale Landová do ní šije jako divá. Zrovna tohle ale nyní Magdě nepřidá. Co dalšího nečekaného se bude dít v 4124. dílu?

Pro Magdu nadešlo to nejsmutnější období. Je to přesně rok, co jí zemřela maminka. Kromě Tomáše o tom nikdo nemá tušení, dokud jim to sama Magda nepoví. Jediný, kdo se to z jejího okolí nedoví, bude právě Landová. 

 

Landová nebude jediná, která Magdu tento den vůbec nepotěší. Mirkovo překvapení je naopak myšleno jako gesto velké lásky a skutečně má Magdu potěšit, bohužel ale ani to jí nezvedne náladu. Mirek bude Magdinou reakcí trochu zaskočen, přitom nápad, který vymyslí a program, který pro ni připraví, by si přála zažít každá žena. Nakonec pochopí, proč jeho myšlenka, jak Magdě udělat radost, nevykouzlila ten správný úžas. 

 

Marii nedá Vanda spát. I přestože se kvůli ní s Jolanou pohádala, i přes to, že se Jolaně nelíbilo, jak její dceru kritizuje a podezírá, Marie Vandu konfrontuje kvůli tomu, co za jejími zády udělala. Vanda se omluví a účty se zdají být vyrovnány. Marie má ale nejspíše šestý smysl a tuší, že to s Vandinou omluvou nebude až tak upřímné. Co má Vanda za lubem?

 

Vanda má sakra hroší kůži. Když jí její intriky neprocházejí přes Marií, zkusí to oklikou přes dalšího člena rodiny, a to Amálku. Začne hrát Amálii na city a ta podlehne a skočí jí na udičku. Sice Amálka Vandě slíbí, že to bude jejich tajemství, ale občas tajemství, třeba jen kousky, z úst uniknou.. A dostanou se právě k podezíravé Marii. 

 
 

Zdroj:

https://voyo.nova.cz