Která z hrdinek oblíbeného seriálu ZOO si získala vaše srdce?

Která z hrdinek oblíbeného seriálu ZOO si získala vaše srdce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dobrosrdečná a trochu naivní Anička, divoká a komplikovaná Viky nebo snad přátelská Adélka, vždycky ochotná pomoct? Jaká je vaše oblíbená postava ze seriálu ZOO?? Možná to bude některá z následujících pěti…

Sidonie „Sid“ Anna Novotná

Sid (Michaela Pecháčková) je mladá a sympatická ošetřovatelka žiraf a dědička sklářského rodu. Přerušila studium na zahraniční univerzitě, jelikož ji srdce táhlo do ZOO. Vždy se toužila starat o zvířata, a tak nikoho nepřekvapí, že to byla právě ona, kdo chtěl přijít na kloub podvodům s padělanými registračními listy. Ačkoli riskovala vlastní bezpečnost, vrhla se do boje proti pašerákům. Na svou neopatrnost doplatila a byla unesena.

V nejnovějších dílech se její otec Eduard spojí s policejním vyjednavačem a naplánuje záchrannou akci. Pachatele nakonec odhalí Adam, do něhož je Sid zamilovaná, a vydá se dívku vysvobodit.

Viktorie „Viky“ Janečková

Samostatná a drsná Viky (Eva Burešová) si nenechá nic líbit. Po večerech vystupuje v baru kamaráda Marka jako maskovaná Lady X. Její život se začal komplikovat, když se stala chůvou nezvedených dětí atraktivního soudce. Viky se do Petra zamilovala, ale on její lásku neopětoval, protože se zakoukal do jejího dvojčete Alex. Netušil, že žádná sestra neexistuje. Viky s ním otěhotněla a on o tom, chudák, nemá ponětí.

Dívka už dlouho hledá způsob, jak mu povědět pravdu o Alex, těhotenství i upřímné lásce. Situaci ještě více zkomplikoval fakt, že si pan soudce našel novou partnerku. Díky náhodě se ale Petr a Viky ocitnou v karanténě. 

Eva Burešová (Viky Janečková) poblázní hlavu nejen soudci, ,Zdroj: FTV Prima

Ing. Marie Roklová

Marie (Veronika Freimanová) nastoupila do ZOO jako nová ředitelka a nutno uznat, že právě takového člověka zahrada potřebovala. Někoho silného a poctivého, kdo se nezalekne lstivých kolegů a jejich nekalých praktik. Její manžel Karel ve volném čase píše detektivky a synové Marek s Vojtou vedou úspěšný bar. Rodina je pro Marii velmi důležitá, spoustu času však tráví prací, jelikož zoo jí přirostla k srdci skoro jako další dítě.

Eliška Krásná

Eliška (Lucie Polišenská) je dcerou veterinářky Anežky a v ZOO pečuje o žirafy. Vzala pod svá křídla Aničku, když nastoupila do práce, a jako věrná kamarádka ji chrání dodnes. Eliška to v životě neměla snadné, rozešla se s otcem svých synů a potýká se s finančními problémy. Hrdost jí nedovolí, aby si půjčovala od přátel. Je rázná, nekompromisní a zvyklá starat se o všechno sama. O chlapech nechtěla dlouho ani slyšet, ale dobrácký fotograf Robert Kajnar si její nezávislé srdce nakonec získal. Teď spolu chodí a užívají si šťastné chvilky.

Bc. Adéla Pokorná

Adélku (Míša Tomešová) do ZOO přivedl Lubor Brázda s úmyslem, aby mu donášela na Roklovou. Zpočátku mu vycházela vstříc, ale pak z pozice asistentky viděla, kolik dobrého Marie pro zoo vykonává, a rozhodla se dobrovolně přiznat. Od té doby je milá a spolehlivá Adélka ředitelčinou pravou rukou. Dokonce jí pomáhá bojovat proti strýci i Albertu Polákovi. Navíc to vypadá, že se zamilovala do Marka, syna paní ředitelky.

Zdroje článku: