Co vás čeká dnes večer v Ulici? Žárlivý Jakub pukne vzteky

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Žárlivý Jakub pukne vzteky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla je ráda, že se jí podařilo zažehnat malér kvůli Kryštofovu nečekanému příjezdu. Nevěru ututlá, dokonce se s Márou vyspí. Jakuba tím ale nepotěší, naopak v něm probudí žárlivého zuřivce. Za Lumírem přijde jeho známá zlatokopka. Zkaženou náladu mu pak vylepší návštěva Kateřiny.

Jakub neudrží emoce na uzdě, proč seřve Karlu?

Po návratu z příjemné večeře s Jakubem si Karla všimne, že v jeho ateliéru nechala telefon, a zjistí, že má od Bruna sedmnáct nepřijatých hovorů. Přečte si zprávu o Kryštofově nečekaném návratu do Prahy a hledí být co nejrychleji doma, aby zabránila katastrofě.

Dorazí jen chviličku před ním a stihne zapnout notebook, rozložit pracovní papíry, odlíčit se a schovat šaty od Jakuba do pračky. Kryštof tak nic netuší a stráví s Karlou romantickou noc. Ráno se Karla vyplíží z postele, aby šaty schovala, ale Kryštof ji s nimi uvidí a napadne ho, že si je koupila sama kvůli svatbě jeho rodičů.

Karla se poté sejde s Jakubem, aby mu s úlevou vylíčila, že všechno dobře dopadlo. To ještě netuší, jak Jakuba popudí tím, že se svým manželem nadále spí. Jakub žárlí a v jednu chvíli vybuchne vzteky. Má pocit, že to celé bere vážněji než Karla, která si očividně dopřává sex s Kryštofem a pak si dává druhé kolo s ním, aniž by jí to jakkoli vadilo. Pohádají se a Karla se hned běží se vším svěřit Gábině.

Lumír nemá dobrý den, rozveselí ho Kateřina?

Za Lumírem znenadání přijde do bistra Karina, atraktivní zlatokopka, která po něm požadovala drahé dárečky výměnou za to, že se s ním bude ukazovat na veřejnosti. Navíc je dost nešetrná k Vilmě, protože netuší, že jde o Lumírovu matku. Podle ní by tak stará paní neměla už v bistru pracovat.

Poté, co konečně odejde, dá mámuška průchod svému rozhořčení. Později o tom samozřejmě povypráví i Vendule, která zase vše vyžvaní Pavlíkovi, ale dojde jí, že on už měl o situaci jistou představu od Lumíra.

Pavlík je nucen Lumírovi sdělit, že už mu nebude nadále dělat vrbu. Musel by mít před Vendulou tajnosti, což nechce. Lumír neví, komu jinému by se svěřoval, a Pavlík navrhne Mária. Jenže o takového zpovědníka Lumča nejeví zájem.

Po zbytek dne je skleslý, alespoň do chvíle, než mu Ingrid pošle zprávu, že ho přijdou i s Kateřinou rozveselit. Tehdy Lumír zázračně ožije, hodí se do gala, připraví občerstvení a celý večer Kateřině nadbíhá. Ingrid to pochopitelně neunikne.

Zdroj článku:
  • autorský text