Ulice: Přestože má doma manžela a dvě děti, dost riskuje. Do své nevěry zatahuje i nejbližšího přítele a stud si nepřipouští

Ulice: Přestože má doma manžela a dvě děti, dost riskuje. Do své nevěry zatahuje i nejbližšího přítele a stud si nepřipouští
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla se snad již úplně pomátla. Škoda, že nemůže vidět sebe samu očima ostatních. Možná by se potom konečně chytla za hlavu a zjistila, že jedná naprosto neohleduplně vůči vlastnímu manželovi a rodině. Ve 4283. dílu však dál pokouší štěstí, které ji ale pomalu začíná opouštět.

Ingrid s Lexíkem zabavují Lumírovi telefon. Visí na něm od rána do večera a zapomíná na běžný domácí režim. Dokud neměl telefon přilepený k ruce, dělal snídaně a vnímal, co mu kdo říká. Nyní je mimo veškeré dění a jen prahne po zprávách od Kateřiny. S Ingrid vyráží na nákupy, aby osvěžil svůj šatník.

Když Vilma vidí nadité tašky, rozčiluje se, že ho Kateřina jen tahá za nos. A rozhodne se Lumírovi do vztahu s Kateřinou vrtat. Dojde za ní a navrhne jí, že spolu uzavřou příměří, když Lumíra nechá na pokoji. Kateřina je však diplomatka a přesvědčuje Vilmu, aby si v klidu promluvily. Uvěří nakonec Vilma Kateřině, že to s jejím synem myslí upřímně a vážně?

Štěpánek zrušil kvůli Karle schůzku s producentem a Karla nakonec nedorazila. Jakub se na ni proto zlobí a obviňuje ji, že si na něj vymýšlí lži. Pohádají se a naštvaná Karla chce odejít. Ještě před odchodem mu naservíruje důvod, proč nemohla přijít. Rozbouřené vlny se tak uklidňují a milenci si znovu domlouvají schůzku.

Štěpánek naléhá, že chce Karlu vidět častěji. Karla tak začíná přemýšlet nad výmluvami pro Kryštofa, které by jí zajistily alibi. Vymyslí si stáž na krizové lince, která bude obnášet noční směny i víkendy. Do všeho zatahuje i Jirku Hermana, kterého nutí lhát. Ten jen kroutí hlavou, čeho všeho je Karla kvůli svojí aférce schopna. 

Karla ke všemu zapomíná dávat pozor. Zrovna když s Dominikou sedí v Coolně a na Dominičin dotaz, s kým si píše, odpoví, že s Kryštofem, sama se prozradí, protože Kryštof stojí přímo za ní. Karla má štěstí, že se jí nestačí podívat přes rameno, s kým si skutečně píše. Karla bude mít velkou smůlu a zároveň znovu štěstí. Večer připravuje s Vojtou jídlo a zazvoní jí telefon. Vojta telefon vezme a chce si zprávu přečíst. Karla ještě stihne přijít a Vojtovi telefon vytrhnout z ruky. Nadává mu, že si její mobil nebude brát bez dovolení. Vojta je vyděšený a udivený z toho, jak se Karla chová. Karla po tom všem znovu odchází za milencem nehledě na to, že má ukrutné bolesti břicha. 

Zdroj článku:
  • Autorský text