Diskuze

Drbárna ze ZOO: Adam je zpět, Filip už vyznání lásky nestihl

Ráno to vypadalo tak nadějně. Na Filipovi bylo vidět odhodlání. Konečně chtěl jít s pravdou ven. Jenže Sid byla zrovna v euforii, protože se ozval po čase Adam a ona měla tolik dojmů, o které se u snídaně musela podělit.
Zpět na celý článek

Ráno to vypadalo tak nadějně. Na Filipovi bylo vidět odhodlání. Konečně chtěl jít s pravdou ven. Jenže Sid byla zrovna v euforii, protože se ozval po čase Adam a ona měla tolik dojmů, o které se u snídaně musela podělit.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin
13.08.2021

Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin

Adam Driver, hrdina z filmů Star Wars 7-9 hraje bývalého módního šéfa Maurizia Gucciho, kterého v roce 1995 zastřelil nájemný vrah. Ridley Scott...

Mega nabídka pořadů na Netflixu na začátek září
31.08.2021

Mega nabídka pořadů na Netflixu na začátek září

Pokud bude celé září pršet, možná si toho ani nevšimnete. Netflix vás pobaví doma a prostřednictvím chytrého telefonu si zkrátíte i čas během...

007, Není čas zemřít: Poslední bondovku si můžeme užít naplno i na plátnech českých kin
04.10.2021

007, Není čas zemřít: Poslední bondovku si můžeme užít naplno i na plátnech českých kin

Poslední film Daniela Craiga, coby Agenta 007, nás i tentokrát dokáže zvednout ze židle a nenechá nás chladnými. Poté, co se Agent přesune na...

Nesmrtelný Semir Gerkhan už nezničí žádné auto
25.08.2021

Nesmrtelný Semir Gerkhan už nezničí žádné auto

Je to tady! Všechno jednou končí. Tak je to i s oblíbeným seriálem Kobra 11. Po dlouhých 25 letech je akční seriál o německé dálniční policii u...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Nezapomenutelné hlášky z filmů Slunce, seno,... Připomeňte si ty nejpovedenější
06.03.2021

Nezapomenutelné hlášky z filmů Slunce, seno,... Připomeňte si ty nejpovedenější

Letní komedie Slunce, seno,... se staly českými klasikami, které nás baví dodnes. Škopková, Konopníková ani Kelišová se totiž prostě neomrzí....

Proroctví – když Nicolas Cage začne bojovat proti budoucnosti
08.06.2021

Proroctví – když Nicolas Cage začne bojovat proti budoucnosti

Film „Proroctví“ z roku 2009 je mysteriózní thriller, ve kterém hrají Nicolas Cage, Rose Byrneová a Liam Hemsworth. Režie se ujal Alex Proyas,...

Halina Pawlowská a její příběhy psané životem. Které filmoví diváci milují a které nejvíce propadly
24.03.2021

Halina Pawlowská a její příběhy psané životem. Které filmoví diváci milují a které nejvíce propadly

Halina patří mezi nejčinorodější ženy v české kultuře. Její knihy jsou čtenářům blízké, protože do nich umně umí zakomponovat příběhy ze svého...

HBO novinky na červenec 2021. S jakými filmy musíte začít léto?
28.06.2021

HBO novinky na červenec 2021. S jakými filmy musíte začít léto?

I na léto chystá HBO GO pořádnou dávku nových filmů. V červenci si proto budete moct pustit celou řadu novinek, od dramat a romantických filmů až...

Na nového představitele 007 už se berou velké sázky
03.10.2021

Na nového představitele 007 už se berou velké sázky

Vydáním posledního filmu slavné filmové ságy 007 (30.září 2021) se uzavírá další éra filmového dobrodružství tajného agenta. A opět se spustil...