Diskuze
Drbárna ze ZOO: Adam je zpět, Filip už vyznání lásky nestihl
Drbárna ze ZOO: Adam je zpět, Filip už vyznání lásky nestihl
Možná jste zmeškali
Tragická smrt Maurizia Gucciho se dostane na velké plátno: Nový film „Klan Gucci“ se chystá do kin
Adam Driver, hrdina z filmů Star Wars 7-9 hraje bývalého módního šéfa Maurizia Gucciho, kterého v roce 1995 zastřelil nájemný vrah. Ridley Scott...
Mega nabídka pořadů na Netflixu na začátek září
Pokud bude celé září pršet, možná si toho ani nevšimnete. Netflix vás pobaví doma a prostřednictvím chytrého telefonu si zkrátíte i čas během...
007, Není čas zemřít: Poslední bondovku si můžeme užít naplno i na plátnech českých kin
Poslední film Daniela Craiga, coby Agenta 007, nás i tentokrát dokáže zvednout ze židle a nenechá nás chladnými. Poté, co se Agent přesune na...
Nesmrtelný Semir Gerkhan už nezničí žádné auto
Je to tady! Všechno jednou končí. Tak je to i s oblíbeným seriálem Kobra 11. Po dlouhých 25 letech je akční seriál o německé dálniční policii u...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Nezapomenutelné hlášky z filmů Slunce, seno,... Připomeňte si ty nejpovedenější
Letní komedie Slunce, seno,... se staly českými klasikami, které nás baví dodnes. Škopková, Konopníková ani Kelišová se totiž prostě neomrzí....
Proroctví – když Nicolas Cage začne bojovat proti budoucnosti
Film „Proroctví“ z roku 2009 je mysteriózní thriller, ve kterém hrají Nicolas Cage, Rose Byrneová a Liam Hemsworth. Režie se ujal Alex Proyas,...
Halina Pawlowská a její příběhy psané životem. Které filmoví diváci milují a které nejvíce propadly
Halina patří mezi nejčinorodější ženy v české kultuře. Její knihy jsou čtenářům blízké, protože do nich umně umí zakomponovat příběhy ze svého...
HBO novinky na červenec 2021. S jakými filmy musíte začít léto?
I na léto chystá HBO GO pořádnou dávku nových filmů. V červenci si proto budete moct pustit celou řadu novinek, od dramat a romantických filmů až...
Na nového představitele 007 už se berou velké sázky
Vydáním posledního filmu slavné filmové ságy 007 (30.září 2021) se uzavírá další éra filmového dobrodružství tajného agenta. A opět se spustil...