V úterní Ulici se stav Jirkových spermií stane věcí veřejnou a na scénu se vrátí advokátka Mrázová

V úterní Ulici se stav Jirkových spermií stane věcí veřejnou a na scénu se vrátí advokátka Mrázová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirka a Gábina budou v úterní epizodě kulit oči nad drzostí pana soudce a Mileny. Ti dva spojí síly, aby Jirku dostrkali na vyšetření spermiogramem. Mezitím se Iva v salonu setká s právničkou Elen a dozví se, že by jí mohla pomoct jistá polehčující okolnost. Bude to však nepříjemné pro Báru.

Neoblomný soudce posílá syna na spermiogram

Touha po vnoučeti začíná u pana soudce překračovat únosnou mez. V úterý se dokonce sejde s Jirkou, aby mu vnutil letáček lákající k vyšetření spermiogramem. Když totiž zjistil, že Gábina a Jirka v dohledné době neplánují žádného potomka, vydedukoval si, že jeho syn má patrně problémy s plodností. Léta koneckonců pádí, čas nikoho příliš nešetří a kvalita spermií postupně upadá. Chudák pan major doufá, že se mu to všechno jenom zdá. Absolutně nemá v úmyslu řešit s otcem tyhle ryze osobní a citlivé věci, do kterých mu mimochodem vůbec nic není.

Tohle pro Jirku není příjemný rozhovor.
Tohle pro Jirku není příjemný rozhovor. | Zdroj: TV Nova

Soudce ale zřejmě tušil, že ho syn odbude, protože se i s letáčkem odebere do hospody a pokusí se na svou stranu získat spojence v podobě Mileny Pumrové. To mu, pravda, nedá velkou práci. Aby upevnila pozici dcery v rodině, Milena mu s radostí vyjde vstříc a ochotně si s ním potyká. Letáček na vyšetření spermií pak osobně zanese až Gábině pod nos. Vždyť co to Jirkovi udělá, když si pro všechny případy zajde k doktorovi? Je přece lepší mít jistotu a vědět, že všechno funguje, jak má.

Gábina její názor pochopitelně nesdílí, respektive nehodlá se nechat k čemukoli tlačit vlezlými rodinnými příslušníky. Pokud snad jednou nastane situace, kdy Jirka nebude schopen zplodit potomka, pak tento problém budou řešit výlučně spolu, ve dvou, jelikož to samozřejmě je pouze jejich problém a nikoho jiného. Dá se ale zřejmě předpokládat, že Herman starší se tak lehce vyšachovat nenechá a bude se nadále snažit prosazovat svou. Už ve středu to mezi ním a budoucí snachou pořádně křísne.

Vypovídat o znásilnění by podle právničky pomohlo

Když se po letech objeví v salonu Elen Mrázová, Jitka skoro ani nevěří svým očím. Sympatická právnička jí kdysi pomohla dostat za mříže psychopata Kukačku. Teď by měla pomoct Klímovým s problémy, do nichž se dostali kvůli autonehodě. Iva má aktuálně na krku obvinění z ublížení na zdraví, avšak závažnost toho činu závisí na spoustě věcí a mohla by se ještě změnit ve prospěch Ivy.

Bude pravděpodobně hodně záležet na tom, jestli se ona i Bára uvolí doplnit na policii své výpovědi a uvést tam, proč vlastně Bára reagovala při setkání se třemi opilými mladíky tak hystericky a vyděšeně. Jde o to, že v minulosti byla znásilněna, a tak jsou pro ni podobné zážitky ještě bolestnější a hrozivější. Není divu, že propadla panice a křičela v autě na mámu, aby ujela. Bohužel si dámy tuhle podstatnou okolnost zatím nechávaly pro sebe, na policii by přitom mohla mít zásadní význam. Uvolí se Bára znovu vypovídat a podrobně popisovat strašlivou zkušenost s Marešem?

Zdroj článku:
  • Autorský text