Ulice: Pryč už s těmi ukňouranými Klímovými, kterým se pořád děje něco zlého

Ulice: Pryč už s těmi ukňouranými Klímovými, kterým se pořád děje něco zlého
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci seriálu Ulice promluvili. Klímovi jsou jim velkým trnem v oku. Tahle rodina je nudí nebo rozčiluje už od svého příchodu, ale poslední dobou je to ještě horší. Může za to bohužel tvůrčí tým, jenž Ivě a jejím blízkým nedopřeje ani chvíli oddechu. Nejdřív ztráta miminka, teď hrozivá bouračka.

Iva se po nehodě psychicky zhroutí

Nejnovější epizody seriálu Ulice ovládla dramatická autonehoda, jíž se přímo účastnily Iva a Bára Klímovy. V parkovacím domě náhodou narazily na trojici podnapilých mladíků, kteří je začali obtěžovat. Ve snaze ujet a zachránit se Iva šlápla na plyn a srazila jednoho z mužů. Navzdory Bářinu přemlouvání z místa činu neutekla, ale byla odvezena na policii a nyní musí nést následky.

Diváci kritizují rodinu Klímových, hlavně Ivu.
Diváci kritizují rodinu Klímových, hlavně Ivu. | Zdroj: TV Nova

Iva na tom nebyla psychicky moc dobře už před nehodou, od chvíle, kdy se dozvěděla o zamlklém těhotenství. Ztráta nenarozeného miminka ji velmi zasáhla, a když už to vypadalo, že se konečně začíná blýskat na lepší časy, přijde další rána – obzvlášť ošklivá. Samozřejmě ovlivní celou rodinu Klímových a bude rovněž důvodem návratu sympatické advokátky Elen Mrázové.

„Ze začátku Iva vůbec nebude vědět, jak to s tím klukem je, jestli ho náhodou nezabila, což pro ni bude naprosto šílené období,“ prozradila v pořadu TV Nova Ivina představitelka Hana Baroňová, pro niž je občas náročné se s emocemi své postavy vypořádat i mimo kamery. „Pak se teda dozví, že ten kluk žije a je jenom lehce zraněný, ale i tak lehké zranění, které Iva způsobila, bude hrozně těžce snášet, takže to bude mít těžký dopad na její psychiku i na okolí v rodině, na ty nejbližší členy, protože to vlastně postihne celou rodinnou atmosféru.“

Klímovi jsou podle diváků hrozná rodina

Fakt, že se rodina Klímových potýká se stále většími problémy a prochází si tolika ošklivými situacemi, čím dál častěji kritizují diváci na sociálních sítích. Natáčení autonehod pokládají tvůrci Ulice za zajímavý, byť náročný zážitek, který má i pro fanoušky znamenat jakousi třešničku na dortu, atraktivní přídavek. Nezdá se však, že by ho diváci oceňovali právě v této rodině, která jde z neštěstí do neštěstí. Ukňouraná Iva navíc hodně lidí vytáčí.

Záběry z natáčení nehody
Záběry z natáčení nehody | Zdroj: TV Nova

„Tohle je hrozná rodina, věčně otrávení, protivní, všechno je špatně, pořád musí dokola něco řešit a Iva jako ženská, to je katastrofa,“ píše nespokojená divačka. „Takhle znuděného člověka v životě chceš.“

„Takže do konce sezóny se bude řešit Klímovic rodina, protože jen tato rodina má ve scénáři samé negativní věci,“ dodává svorně další a řada jiných by uvítala, kdyby Klímovi zkrátka ze seriálu zmizeli.

Natáčení bouračky očima kaskadéra

Navzdory kritice, jíž diváci nešetří, si herci i štáb nevšední natáčení dramatické nehody užili. Dělo se tak v exteriéru, ve skutečných garážích, což je pro ně vždycky svátek, ačkoli to znamená velkou výzvu pro všechny zúčastněné. Na místě pro jistotu asistovala záchranná služba. Kvůli bezpečnosti navíc herce zastoupili zkušení kaskadéři. Jejich koordinátor Martin Hub patří k nejlepším v oboru.

Nejdůležitější je samozřejmě zajistit, aby se nikomu na place nic nestalo a také aby byly splněny požadavky a přání režiséra, jak má celá akce vypadat.

Zdroje článku: