Ingrid to v poslední době moc sluší a Lumír by se od ní mohl inspirovat

Ingrid to v poslední době moc sluší a Lumír by se od ní mohl inspirovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všimli jste si, komu to v Ulici v poslední době sluší nejvíce? Když pomineme Karlu, která se před Jakubem ráda promenáduje v děsně drahých šatech, je to právě Ingrid, která září nejen na slavnostních událostech. Její sportovní elegance určitě napomůže tomu, aby si v brzké době našla nového partnera. 

Ingrid je v dobré kondici

Když je člověk spokojený a má vyřešené zásadní otázky svého života, ve velkém se to promítne na jeho vzhledu. Důkazem toho je Ingrid z Ulice, jejíž postavu i šatník by si přála mít snad každá žena. Ingrid je štíhlá, tak akorát vysoká a má příjemnou vizáž. Kromě toho se dobře obléká. Vždy v Ulici vypadala upraveně. Ostatně jednu dobu pracovala jako kadeřnice, a tak byl pro ni hezký vzhled vizitkou.

Po smrti své kamarádky Světlany pendlovala mezi Prahou a Málkovem, což se mohlo maličko podepsat na jejím šatníku. Ne jednou si Ingrid stěžovala, že jí v Praze chybí její věcmi nabitá šatní skříň. Bylo však pro ni příliš komplikované tahat s sebou spoustu věcí. Teď, když se konečně rozhoupala a ve vší počestnosti se nastěhovala k Lumírovi, je to znát.

A není to jen tím, že má na sebe více času. Její šatník prošel proměnou hlavně díky nové práci. Ingrid se v práci pohybuje mezi lidmi, domlouvá nejrůznější kulturní akce, a tak se není čemu divit, že se chce líbit. V šatníku Ingrid najdete hezké kabátky, džíny, košile a halenky. Slušivé oblečení samozřejmě doplňuje vždy upravený vzhled. 

Lumír by mohl od Ingrid leccos okoukat

Když už u Lumíra Ingrid bydlí, mohl by Lumír leccos odkoukat. Třeba nové prvky v šatníku. Diváci si nemohli nevšimnout, že co se oblečení týče, neprošla postava Lumíra Nykla žádnou výraznější proměnou. Možná by Lumír potřeboval shodit pár kil, aby mu to slušelo. Koneckonců, kdy jindy by měl měnit šatník než na jaře nebo v době, kdy se pokouší sbalit ženu svého života? 

Zdroj článku:
  • autorský text