Survivor Česko & Slovensko 2023: Nejsympatičtější Hrdina odchází. Jeden z největších favoritů se nešťastně zranil

Survivor Česko & Slovensko 2023: Nejsympatičtější Hrdina odchází. Jeden z největších favoritů se nešťastně zranil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro fanoušky reality show, která si získává stále více fanoušků, je dnešek dnem velké změny a bohužel to není nic pozitivního. Jeden z nejoblíbenějších soutěžících se kvůli zranění musel z velkého dobrodružství v Dominikánské republice vrátit do Česka.

Nebylo to první zranění, které se mezi soutěžícími objevilo. Už jsme viděli zranění mačetou, nemocná záda, křeče a poraněné koleno. Jak uvedla TV Nova moderátor a herec Vašek Matějovský byl už druhým soutěžícím, který si poranil koleno. Soňa měla štěstí, že po třech dnech klidu mohla zpět do soutěže. Vašek takové štěstí neměl a jeho zranění ho vyřadilo ze soutěže definitivně.

Zdroj: TV Nova

 Ke svému brzkému odchodu Vašek řekl:

Samozřejmě pro mě bylo těžké si přiznat, že ten můj konec v soutěži přijde takto brzy, kvůli zraněnému kolenu. … Po návratu z ošetření jsem se jel rozloučit s ostatními členy kmene, a to byl i pro mě skutečně smutný moment. Já jsem si předem promýšlel, co jim řeknu a jak jim to řeknu, ale to všechno šlo okamžitě – oknem do háje-, protože jsme všichni začali brečet. A bývá to tak v každé reality show, že když někdo odchází, tak všichni ostatní brečí, což jsem já nikdy nechápal, resp. mi to vždycky přišlo strašně trapný, jak všichni bulej. Teď už to ale chápu, protože tam jsi s nimi 24/7 a zažiješ s nimi tolik situací. A teď tam před nimi stojíš, máš hlad a nemáš energii… Ta psychika v tu chvíli zkrátka zapůsobí a je to mnohem silnější než ty. I když si řekneš, že nebudeš brečet. Ale tam to zkrátka nešlo, takže jsme si poplakali všichni. Bylo to moc dojemný a byl to smutnej moment. Zároveň chápu, že lidé, kteří na to budou koukat, tak to třeba tak silně vnímat nebudou.

Zdroj: TV Nova

Kmen Hrdinů ztratil svůj lesk

Vašek se tak už zítra objeví v ranní show ve vysílání jeho domovského Fajn rádia. Určitě se tak dočkáme odkrytí dalších zážitků, které na ostrově prožil. Kdo Vaška zná, už netrpělivě čeká na jeho humor, kterým dokáže své fanoušky vždy dostat do kolen. 

Zdroje článku: