Čtvrtek v Ulici: U Klímů by se atmosféra dala krájet a Kristýna je jako tělo bez duše

Čtvrtek v Ulici: U Klímů by se atmosféra dala krájet a Kristýna je jako tělo bez duše
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
A je to venku! Michal si může alespoň částečně oddychnout, když situaci kolem Žofky bere do rukou jeho máma. Svatka se stahuje do pozadí a Bohunka s Duškem jsou pozváni ke Klímům. Bude Žofka potřebovat antidepresiva? Kristýna je bere, ale zatím se lépe necítí. Rodiče o ni mají strach.

Iva usazuje Bohunku a Roberta k jednomu stolu

Zdálo se, že se Bohunka s Robertem spolu sejdou maximálně u rozvodu. Kvůli špatnému psychickému zdraví Žofky je to však už mnohem dříve. Zatímco na masážní lavici u Ivy se dosud střídali, aniž by se ti dva potkali, situace Ivu nutí usadit je k jednomu stolu. A kde jinde, než právě u nich doma? Oba si pozve na stejnou hodinu a doufá, že se nepotkají ještě na chodbě. To by totiž mohlo způsobit, že se rozhádají už tam. Michal mámě pomáhá, co mu síly stačí.

Ale Bohunka celou situaci i přesto, jak je vážná, sabotuje. Vinu svaluje na svého již brzy exmanžela a vůbec si nepřipouští, že strach a úzkosti na svou dceru přenáší hlavně ona sama. Zatímco ona hystericky odchází, Dušek je zaražený. Nechápe, proč si jeho dcera takhle ubližuje. Situaci však chce rozhodně řešit. Promluví ještě někdy Žofka s Michalem a Svatkou, nebo je úplně odstřihne za to, že ji napráskali?

Kristýna nevypadá dobře

Ani Julie, ani antidepresiva na Kristýnu nezabírají. Blanka s Luďkem se sice uklidňují, že jejich účinky teprve nabíhají, Kristýna se však necítí vůbec dobře. Je utlumená a společnosti se vyhýbá. Je více méně zalezlá doma a Blanka už si s ní vůbec neví rady. Vůbec nic nepomáhá. Že by na ni měl rozchod s Denisem až takový vliv? Vždyť do té doby byla silná a měla spoustu plánů. Denise nejspíš milovala, když ji rozchod s ním tolik zlomil. Ale co teď? Bude někdy zase normální? Bude mít radost ze života? Blanka i Luděk by si tohle moc přáli. Bohužel ani jeden z nich nemá kouzelnou hůlku, kterou by Kristýně na tváři vyčarovali úsměv.

Zdroj článku:
  • Autorský text