Oscarový Rami Malek nefandí sociálním sítím. Jak na škole se svým dvojčetem podváděli?

Oscarový Rami Malek nefandí sociálním sítím. Jak na škole se svým dvojčetem podváděli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Cenami ověnčený herec, který pochází z rodiny koptských křesťanů, se narodil v Los Angeles. Má dva sourozence – jedním z nich je i jeho identické dvojče. A právě s ním během školních let provedli jistou záměnu, aby Rami bratrovi pomohl.

Na sociálních sítích jej neuvidíte

I když má Rami Malek Twitter i další účty na sociálních sítích, pikantnosti z jeho osobního života tam naleznete jen těžko. Zatímco některé herecké celebrity na sítě umisťují svou snídani, oběd i večeři, Rami tam má doslova jen pár fotek. Nepovažuje sociální sítě za přínosné.

Nutno dodat, že jeho rodiče mohou být hrdí nejen na něj, ale i na jeho sourozence. Jeho sestra Yasmine je fyzičkou, a jeho identické dvojče Sami se stal učitelem.

Trpěl depresemi

Během dospívání trpěl Rami depresemi. Velmi se toužil prosadit v hereckém světě, ale dlouhá léta se mu to nedařilo. Studoval divadlo a tajně snil o tom, že se proslaví a ukáže světu svůj talent. Jeho rodiče si nepřáli, aby se stal hercem, proto si svůj sen musel vybojovat. Vedlo to k další psychické zátěži a stresu. Sám uvedl, že během teenagerských let trpěl depresemi. Díky svému odhodlání se však nakonec proslavil.

Na škole pomohl bráchovi

Rami má identické dvojče Samiho. A stejně jako mnoho dvojčat na světě, i oni svou identickou podobu někdy využili ve svůj prospěch. V rozhovoru v show Jimmyho Kimmela Rami přiznal, že se někdy s bratrem prohazovali a předstírali, že jsou ten druhý. Jednou dokonce svému bratrovi pomohl při zkoušce ve škole. Sami měl totiž za úkol přednes antické tragédie. Rami měl jako student divadla k této látce blíže, a tak se rozhodl svého bratra zastoupit. Zkoušku složil úspěšně a pomohl tak bratrovi k úspěšnému dokončen školy. 

Rami Malek má na svém kontě Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Bohemian Rhapsody, kde si zahrál frontmana skupiny Queen.