Velikonoční Inkognito přinese divákům, kromě tradičního hádání profesí hostů, poodhalení tajemství Ondřeje Brzobohatého

Velikonoční Inkognito přinese divákům, kromě tradičního hádání profesí hostů, poodhalení tajemství Ondřeje Brzobohatého
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je možné, že Ondřej Brzobohatý je ve skutečnosti žena? Jaké nezdařené operaci se podrobil Jakub Prachař a co nyní nosí v kalhotách.

Inkognito s nádechem velikonočních svátků přinese divákům kromě tradičního hádání profesí hostů Libora Boučka a odhalení osobnosti VIP hosta, poodhalení intimních tajemství některých z hádajících osobností.

Uvidíme Jakuba Prachaře, Ondřeje Brzobohatého, Petru Nesvačilovou a Adélu Gondíkovou.

 Co na sebe práskli hadači?

Jak to má Ondřej Brzobohatý s pohlavím? Opravdu není ve skutečnosti žena?

Můžeme věřit Ondrovi Brzobohatému, že je ve skutečnosti žena? Otec si prý tak přál syna, že rodina nemohla přiznat, že se mu narodila dcera Andrejka. Andrejka musela oželet panenky, vzdát se holčičího světa a přiznala, že je nakonec takto šťastná.

Jak je to s velikonoční pomlázkou?

Andrejka alias Ondřej chápe, že nejde o seřezání ženy do krve, ale Jakub Prachař přesně zná historický účel vyšlehání pomlázkou. Slovo pomlázka je totiž odvozené ze slova omlazení, což znamenalo, že vyšupání ženu omladilo a vyhnalo z ní celulitidu. Bohužel, jak tradice upadají, máme spousty žen s projevem celulitidy. Dříve jeden výprask stačil na celý rok bez celulitidy.

Jaká operace se nezdařila a co skrývá Jakub Prachař v kalhotách?

Podle náznaků se Jakub Prachař pokusil o změnu pohlaví, ale s výsledkem nebyl spokojen. Chtěl se vrátit ke svému původnímu pohlaví, ale lékař z úcty k mamince mu dopřál a podle jeho vlastních slov mu to „přišil o půl metru delší“. 

Jakub Prachař
Jakub Prachař | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Pochlubí se nějakými obdobnými zkušenostmi také ženy? Co na to Adéla Gondíková a Petra Nesvačilová? 

Kromě zábavy u hádání profesí se dozvíme, jak moc přitlačit na pomlázku, aby se vyhnala celulitida, a přitom z dámy necrčela krev a co oba pánové nosí vlastně v kalhotách. Možná se otevřou i Petra s Adélou a přidají k dobru své historky.

Zdroj článku: