Příští týden v ZOO: Dojde na dobré skutky

Příští týden v ZOO: Dojde na dobré skutky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden nás čeká pouze jedno seriálové dostaveníčko, které se dál ponese na humorné vlně škádlení mezi Kristýnou a Albertem. To povede k tomu, že si začnou ostatní zaměstnanci o mladé průvodkyni myslet, že není úplně normální.

Kristýna se totiž stále bude snažit všechny přesvědčovat o dobru, které v sobě Albert má, a o zranitelnosti jeho duše. Ona zranitelnost je právě zodpovědná za to, že se chová jako úplný pitomec, jen aby své pravé já dokázal před světem schovat.  

Albert se také činí. Neustále všem kolem sebe dokazuje, kolik „dobra” má a jak z něj dobro přímo tryská. V okamžiku, kdy mu Kristýna překazí rande, stane se z jeho dobroty hotový vodopád – touha po pomstě v něm začne spřádat odvetné plány. 

Sid, která neví, kam složit hlavu, protože u Adama je jí těsno, bude po noci strávené v přípravně pěkně nastydlá. I Adamovi začne docházet, že pro mladý pár není úplně ideální soužití s nemohoucím dědou v malé garsonce. Nebývá u něj zvykem, aby si říkal o pomoc, ale tentokrát udělá výjimku – přece jen se obrátí na Sidonii. Jenže přemístit dědu nebude vůbec lehké. Nakonec si o svém bydlení rozhodne sám starý pán. K překvapení všech tam bude velmi spokojený. 

Viky se nedaří v podnikání. Navíc to vypadá, že je jí dítě na obtíž. Neustále ho nechává na starost cizím lidem a honí se za klienty, ale moc úspěchů nesklízí. Ani lidé v jejím okolí nemají času nazbyt – přestože nemají nic proti občasné výpomoci s hlídáním, tak má Viky stále větší problém někoho k Petříkovi najít. Když se poté musí Viky nečekaně zúčastnit schůzky s významným klientem, musí vzít s sebou i potomka.To se neukáže jako dobrý nápad.  

Nejenže nezvládne klienta přesvědčit, ale opět se v blízkosti vyskytne Kamil, který se rozhodl využít jejího současného stavu k tomu, aby se jí mstil. I přes snahu Karla Rokla o další dobrou zakázku přijdou, protože Kamilovi pomůže i otec, který je vždy pro každou špatnost. 

Viky cítí, jak slabá teď je a že se jí vůbec nic nedaří. Nakonec není divu – dlouho lidem kolem sebe lhala a jen od nich brala laskavosti, aniž by něco vracela zpět. Teď jí vlastně zůstal jen věrný Filip, který je nadšený z toho, že konečně našel někoho, komu jeho vlezlá povaha nevadí a koho může zachraňovat.  

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text