Diskuze

Ulice: Očekávám, že mi to diváci dají sežrat, ale beru to jako pozitivum, říká Monika Zoubková

Ulice: Očekávám, že mi to diváci dají sežrat, ale beru to jako pozitivum, říká Monika Zoubková
Další hereckou posilou v jubilejní dvacáté sezóně Ulice je Monika Zoubková, divákům známá nejen z Ordinace v růžové zahradě. Tam si mnoho fanoušků nezískala, a tak z jejího příchodu nejsou příliš nadšení ani diváci nekonečného seriálu. Navíc ztvární úzkoprsou a do sebe zahleděnou postavu.
Zpět na celý článek

Další hereckou posilou v jubilejní dvacáté sezóně Ulice je Monika Zoubková, divákům známá nejen z Ordinace v růžové zahradě. Tam si mnoho fanoušků nezískala, a tak z jejího příchodu nejsou příliš nadšení ani diváci nekonečného seriálu. Navíc ztvární úzkoprsou a do sebe zahleděnou postavu.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Bondgirl má ve 47 letech první dítě
10.09.2025

Bondgirl má ve 47 letech první dítě

Jedna z nejhezčích bondgirl porodila syna, podělila se na sociálních sítích černobílou fotografií a prozradila i synovo jméno. Caterina Murino...

Manželka Aleše Bílíka je herečka, spisovatelka a mistryně ve slam poetry
17.11.2025

Manželka Aleše Bílíka je herečka, spisovatelka a mistryně ve slam poetry

Aleš Bílík si zahrál hlavní mužskou roli v pohádce Řachanda a objevil se také v seriálech jako Atentát, Všechny moje lásky nebo šestidílném krimi...

Zítra v Ulici: V úterý zůstane Magda vyjeveně koukat a petice proti klubu sbírá podpisy
03.11.2025

Zítra v Ulici: V úterý zůstane Magda vyjeveně koukat a petice proti klubu sbírá podpisy

Nafoukaný Kolda se zase pěkně předvede. Před Laurou, jíž věnuje kytičku a omluvu, se tváří jako milý a chápavý chlapec, ale před Magdou ukazuje...

RETROKVÍZ: Vyzkoušejte si legendární televizní pořad Videostop
08.11.2025

RETROKVÍZ: Vyzkoušejte si legendární televizní pořad Videostop

Zábavu v televizi od roku 1985  zajišťovala vědomostní soutěž Videostop s moderátory Janem Rosákem a Karlem Čáslavským. Vyznáte se ve filmové...

Nejošklivější český herec: Hrál padouchy, lotry, zloděje, členy gangu
25.08.2025

Nejošklivější český herec: Hrál padouchy, lotry, zloděje, členy gangu

Miloval estrády, protože ze všeho nejvíce chtěl bavit lidi a užívat si radost společně s nimi. Mluvilo se o něm jako o našem nejošklivějším herci,...

Změnila se k nepoznání? Podívejte se, jak vypadala Jiřina Bohdalová kdysi
29.11.2025

Změnila se k nepoznání? Podívejte se, jak vypadala Jiřina Bohdalová kdysi

Jiřina Bohdalová patří mezi stálice a naprosté legendy českého filmu i divadla. Narodila se 3.5.1931 a byla dvakrát vdaná. Zmínky o ní tedy můžete...

Ulice: Je to oficiální. Konec je tady
29.07.2025

Ulice: Je to oficiální. Konec je tady

Poslední epizoda jubilejní dvacáté sezóny Ulice uzavřela některé nevyřešené záležitosti, např. Ájino trauma z vlastní svatby, a zároveň nám dala...

Přesně tyhle filmy vás donutí litovat, že nejste zpátky v 80. letech
22.08.2025

Přesně tyhle filmy vás donutí litovat, že nejste zpátky v 80. letech

Osmdesátá léta byla barevná, odvážná a plná nezapomenutelných filmových zážitků. Kino tehdy nabízelo vše, od romantiky a tance přes bláznivé...

Podívejte se, jak šel čas s Evou Holubovou
26.10.2025

Podívejte se, jak šel čas s Evou Holubovou

Eva Holubová zraje jako víno. Letos oslavila 66. narozeniny a stále vypadá skvěle a srší energií. Možná je to i tím, že pro Evu je věk jen číslo....

Ulice: Majetnický i po rozvodu – herec popsal důvody Luďkova žárlivého jednání
19.11.2025

Ulice: Majetnický i po rozvodu – herec popsal důvody Luďkova žárlivého jednání

Vasil Fridrich v reportáži prozradil, proč se Luděk v přítomnosti abstinujícího alkoholika Rosti chová tak žárlivě a nesnesitelně. Důvodů je více a...