Tvoje tvář má známý hlas (2) se nese na vlně české a slovenské hudby a je to hodně zábavné

Tvoje tvář má známý hlas (2) se nese na vlně české a slovenské hudby a je to hodně zábavné
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát se soutěžící nemuseli potýkat s angličtinou a až na výjimku šlo o českou tvorbu. O to více se mohli soustředit na detaily, které k daným osobnostem patří. Někomu se to povedlo skvěle, někdo šel na hranici svých možností. Zábava je zaručená.

Mladí budou žasnout, starší zavzpomínají na staré časy. Je až neskutečné, s jakým repertoárem se dokázaly udržet na špici popularity ve své době Kroky Františka Janečka. O Markétě Muchové a Pavlovi Horňákovi se toho v minulosti napsalo opravdu hodně. Oba zpěváci si naštěstí zvolili jiné profese. Pavla Horňáka si střihl jeden ze soutěžících a ztvárnit zbytek kapely bylo tak neodolatelné, že se přidali i moderátoři a členka poroty. Byl to docela nářez. Je k neuvěření, co šlo prodávat. I Jakub Kohák byl v rozpacích, když měl povedený výstup hodnotit.

Naštěstí soutěž poctila Lucie Bílá a samotná interpretka si dala hodně práce, aby se oceňované hvězdě podobala. Neskutečně jí to slušelo. A protože minule byla za ošklivého chlapa, tak se konečně dočkala i obdivných pohledů.

Zavzpomínáte i na legendu slovenské hudby, která už není mezi námi. Romantická balada Miroslava Žbirky je dojímavá, přestože je v trochu jiné verzi, než ji běžně slýcháme. Určitě je poctou této mimořádné osobnosti.

Za zmínku stojí i Hanka Zagorová, samozřejmě v doprovodu svých hošíků Kotvalda a Hložka. Vidět Hanu Zagorovou, jako by šla zrovna na kulturistickou soutěž, byl docela zážitek.

A to nejlepší na konec. Přestože František Ringo Čech nevyhrál, rozhodně bylo jeho vystoupení nejzábavnější. Kdo by odolal jeho hitu, který zpestřil jednu komedii Dušana Kleina. Šuby, duby Amerika je prostě boží.

V Americe je blaze, bohužel ale poněkud draze.
Kdybyste na burze hrál nebo byl naftový král,
pak ovšem byste se smál.

Šuby duby Amerika, šuby duby Amerika …

 

Zdroj:

  • autorský článek